Apple iPhone 4 jatkaa Elisan myydyimpänä puhelimena, ZTE Blade nousi kakkoseksi

Joulukuun pyörähtäessä käyntiin on Elisa julkaissut jälleen listan edellisen kuukauden myydyimmistä puhelinmalleista. Lokakuun tavoin marraskuun listalla piikkipaikkaa pitää Apple iPhone 4, jonka rinnalle kakkossijalle on noussut uusi tulokas ZTE Blade. Se on edullisen hintaluokan Android-puhelin, jonka Elisa toi valikoimiinsa marraskuun 22. päivä.

Marraskuun listaa hallitsevat älypuhelimet. Suosituimpien joukosta löytyvät edelleen iPhone 4:n lisäksi muun muassa Nokia N8 ja Samsung Galaxy S. Toisena uutuutena listalle nousi HTC Desire Z, joka valtasi itselleen sijan 12.

Myydyimpien puhelinmallien listalla on nyt useita uutuuksia, mikä osoittaa, että suomalaiset ovat innokkaita kokeilemaan älypuhelimia ja uusia vaihtoehtoja”, liittymäliiketoimintajohtaja Panu Lehti Elisalta kommentoi ja jatkoi ”Älypuhelinten suosio perustuu erityisesti internetin ja erilaisten sovellusten käytettävyyteen, mikä edellyttää verkolta erittäin hyviä puhe- ja datasiirto-ominaisuuksia. Elisa onkin jatkuvasti panostanut mobiiliverkkoonsa niin, että se vastaa voimakkaasti kasvaviin tiedonsiirtotarpeisiin.

Elisan myydyimmät matkapuhelimet marraskuussa 2010:

 1. APPLE IPHONE 4
 2. ZTE BLADE
 3. NOKIA 5230
 4. NOKIA N8-00
 5. NOKIA C5-00
 6. SAMSUNG GALAXY S
 7. NOKIA C6-00
 8. NOKIA 2330
 9. HTC DESIRE
 10. NOKIA 2730
 11. NOKIA 2720
 12. HTC DESIRE Z
 13. NOKIA 3710
 14. NOKIA 7230
 15. NOKIA 6700 Slide