Google Reader nyt Androidille

Google on laajentanut Androidin sovellusvalikoimaa uudella tarjokkaalla. Yhtiö on hiljattain tuonut ladattavaksi mobiilisovelluksen verkkopohjaisesta Google Reader -palvelusta. Se toimii puhelimissa, joissa pyörii vähintään Android 1.6 -versio.

Niille joille palvelu ei ole ennestään tuttu kerrottakoon, että Google Reader on syötteiden lukija. Käyttäjä voi lisätä mukaan verkkosivustojen RSS-syötteitä ja pysyä näin ajan tasalla omien suosikkisivujen päivityksistä. Seurantaan voidaan lisätä myös esimerkiksi Twitter– ja Facebook-tilejä.

Google Reader osaa näyttää pelkän tekstin lisäksi myös kuvia ja artikkeleihin liitetyt YouTube-videot. Sen avulla voi myös jakaa nopeasti linkkejä esimerkiksi sähköpostilla tai sosiaalisiin palveluihin.

Lähde Google Reader Blog

1 kommentti

  1. Jotenkin vain selainversio tuntuu käytettävyydellään nopeammalta, ja loogisemmalta, jolla ei tarvitse turhia lataustaukoja odotella. Selainversiossa uutisista aukeaa esikatselunäkymä, kun taas applikaatiossa siirrytään listasta omaan näkymään ja useinmiten listan kohta hukkuu helposti, jolloin lukemattomien syötteiden listaa joutuu selaamaan helposti alusta asti.

Kommentointi on suljettu!