Ovi Mapsin uusi testiversio antaa ladata karttoja puhelimeen ilman PC:tä

Nokian Beta Labs -palveluun on ilmestynyt uusi testiversio Ovi Mapsin tulevasta 3.06-versiosta. Se laajentaa entisestään suomalaisvalmistajan ilmaista karttapalvelua lisäämällä mukaan uusia ominaisuuksia, joista yksi kaivatuimmista on mahdollisuus ladata karttoja puhelimeen ilman tietokonetta.

Tuore testiversio mahdollistaa Street Maps -karttojen lataamisen puhelimen muistiin ilman tietokonetta. Käytössä tulee olla WiFi-yhteys, joten aivan kaikkialla karttoja ei voi ryhtyä latailemaan. Nopealla yhteydellä varmistetaan, että karttojen lataus tapahtuu kohtuullisessa ajassa.

Nyt julkaistu beta sisältää luonnollisesti myös aikaisemman testiversion uudistukset kuten tuen nipistyszoomaukselle Symbian^3-puhelimissa ja päävalikon uudistetut kuvakkeet. Mukaan on lisätty jokapäiväistä käyttöä helpottavia parannuksia kuten suosikkivalikon takaisinpainike sekä mahdollisuus poistaa reittejä pitkällä painalluksella.

Testiversion voi ladata puhelimeensa täältä.

1 kommentti

  1. Ei kuitenkaan onnistunut kuvien laitto oikeesta versiosta?

Kommentointi on suljettu!