MobiiliBlogin videolla: Samsung Galaxy Tabin käyttöliittymä

Galaxy Tab -sarjamme toinen jakso paneutuu laitteen TouchWiz 3.0 -käyttöliittymään. Se on tuttu käyttöympäristö, joka löytyy muun muassa Wave– ja Galaxy S -puhelimista. Käyttöliittymä on näin ollen heti kotoisan tuntuinen, jos esimerkiksi edellä mainittuja laitteita on päässyt kokeilemaan.

Android 2.2 -pohjaiseen Galaxy S:ään nähden Galaxy Tab sisältää muutamia muutoksia, vaikka molempien alla pyörii sama alusta. Visuaalisia eroja löytyy lukitusnäkymästä sekä päävalikosta. Käytön kannalta merkittävimmät muutokset ovat yhdeksän kotinäkymää (Galaxy S:ssä seitsemän) ja työpöydän sekä päävalikon toimiminen vaakatasossa.

Kaiken kaikkiaan käyttöliittymän sulavuus on hyvällä tasolla. Häiritsevään nykimiseen törmää harvoin ja sovellukset avautuvat mukavan nopeasti.

2 kommenttia

  1. Kiinnostava laite kyllä, mutta…
    Mihin taskuun tuo mahtuu? Reisi- rinta- vai mihin? Vai vaatiiko se repun tai salkun, tms kuljetukseen?

Kommentointi on suljettu!