Nokia X7 uusissa kuvissa, AT&T:n yksinoikeus?

Parisen viikkoa sitten verkkoon kuvien ja pikaisen videon muodossa vuotaneesta Nokia X7:stä on nyt luvassa yksityiskohtaisempia kuvia. Kyseessä on musiikkipainotteinen Symbian^3-puhelin, joka tuoreimpien tietojen valossa saattaa muodostua yhdysvaltalaisen AT&T-operaattorin yksinoikeudeksi. On vielä epäselvää, nähdäänkö puhelin mahdollisesti myös muilla markkina-alueilla.

Nokia X7:n musiikkiominaisuuksista kertovat erityisesti sen jokaiseen kulmaan sijoitetut kaiuttimet, joita laitteesta löytyy siis kaikkiaan neljä. Niistä lähtevää ääntä on kuvailtu voimakkaaksi.

Puhelimen ominaisuuksia ovat tiettävästi ainakin neljän tuuman kosketusnäyttö, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, kahdeksan megapikselin kamera ja LED-kaksoissalama. Symbian-alustasta laitteessa pyörinee päivitetty versio, sillä kotinäkymiä on nykymallien kolmen sijaan neljä.

Lähde: Engadget

6 kommenttia

 1. Näköjään huhut osuivat siis oikeaan ja X7 on AT&T:n yksinoikeusmalli. Hiukan leluisan näköinen puhelin jos totta puhutaan, mutta ehkäpä kohdeyleisökin on hieman nuorempaa polvea.

  Seuraan mielenkiinnolla sitä, miten nokian S^3 luurit tarttuvat amerikkalaisten operaattoreiden valikoimiin. Onhan ameriikanvalloitus pitkälti kiinni siitä, kuinka paljon mielenkiintoa Nokia herättää nimenomaan operaattoreissa. Toistaiseksi kaikki S^3 luurit lienevät löytäneen tiensä valikoimiin? Tällainen yksinoikeusmalli on mukavaa lisätyynnyttelyä operaattorille, joka tunnetaan iPhonen ykkösmyyjänä rapakon takana.

 2. Nokia voisi näissä kuvissa päästä eroon tuosta sinivihreästä ruohotaustakuvasta (lienee puhelimen oletus?). Tulee liikaa mieleen Windows XP ja tämä luo fiiliksen, että käyttis olisi juuttunut sinne 10 vuoden taakse.

  1. Kumma juttu kun ainakin minulla tulee tuosta kuvasta ensimmäisenä mieleen enemmänkin kesä eikä suinkaan Windows XP. Kertonee jotain siitä mitenminun ja sinun ajattelutapa eroaa.

   Eiköhän tuommosen mainitsemasi mielikuvan saamiseksi tarvita tietty ennakkoasenne, joka sulla siis ilmeisesti on. Niin ja sitäpaitsi Windows XP:hän on edelleen suosittu, moni yritys suhtrautuu edellen nihkeästi Windows 7:n päivityksen. Itsellänikin Wini XP Pro on edelleen softakehityskäytössä.

   1. No kyllä tuosta ruohotaustakuvasta kieltämättä tulee mieleen Windows XP ja jossain määrin myös Sony Ericssonin noin viitisen vuotta sitten käyttämä ja tarjoama taustakuva. Jotenkin se kieltämättä tuo mieleen 2000-luvun alun vuodet (2000-2005). Voisi olla taustakuvana vaikkapa jokin upea auringonlasku/nousu, tai kenties jonkinlainen abstrakti taideteos..

 3. nii no, voidaaha sitä ohjelmistoo modata vaik sillee et nokia saa androidin at&t:n avulla, eli puhelin ei todellakaa tuu lähellekkää tollasena muualle maailmalle myyntii, kun nokiaha ei sitä androiddii saannu

Kommentointi on suljettu!