Markkinointilehtinen vahvistaa: valkoinen iPhone 4 edelleen tulossa

Applen jatkuvat lykkäykset valkoisen iPhone 4 -mallin kanssa ovat saaneet osan epäilemään mahdetaanko kyseistä variaatiota nähdä koskaan markkinoilla. Virallisen lausunnon mukaan se saapuu kauppoihin ensi vuoden puolella, mutta kaikkia valmistajan lokakuinen ilmoitus asiasta ei saanut vakuuttuneeksi.

Uudet Applen kauppoihin Yhdysvalloissa jaetut mainoslehtiset antavat kuitenkin vahvan vihjeen siitä, että valkoinen malli on kuin onkin tulossa. Mainoksessa mainitaan, että valkoinen iPhone 4 -puhelin on saatavilla keväästä 2011 lähtien. Ajankohta on toki melkoisen outo, sillä jo kesällä nähdään oletettavasti viidennen sukupolven iPhone. Voidaankin kysyä, kuinka moni on enää kiinnostunut hankkimaan valkoisen iPhone 4:n, kun seuraava malli on nurkan takana.

Valkoisen iPhone 4 -mallin viivästystä on Applelta selitelty odotettua vaikeammalla valmistusprosessilla. Tarkemmin asiaa ei kuitenkaan yhtiön suunnalta ole määritelty.

Lähde: IntoMobile

5 kommenttia

  1. Hehee eikö tällaisen ongelman voisi kuvitella olevan nappulaliigalaisen ongelma? 😉 Ainiin…

  2. ”Markkinointilehtinen vahvistaa” Taitaa markkinointi koneisto vaan laahata todellisuuden kanssa perässä, kuten niin usein ennenkin firmasta riippumatta.

  3. On se nyt perhana joillekin vaikeeta maalata laite valkoseksi… maailma on täynnä valkoseksi maalattuja sähkölaitteita, mutta Apple ei siinä onnistu?

    1. Nokia varmaan maalaisikin, mutta iPhone 4:n etu- ja takakuori ovat erikoisvalmisteista lasia. Ja myös lasi siis on värjättyä, eikä takana ole vain värillistä pahvia.

      Itseäni kummastuttaa eniten se, että Apple on alunperin julkaissut iPhone 4:n myös valkoisena, vaikka eivät olekaan jostain syystä saaneet sitä vieläkään massatuotantoon. Luulisi, että niitä olisi sen verran tuotettu jo ennen markkinoilletuloa, että nyt esillä olleet ongelmat olisivat selvinneet jo etukäteen.

  4. ongelmana taitaa olla siinä värissä ja lasinvärjäyksessä, että se muuttuu keltaiseksi ajan myötä…

Kommentointi on suljettu!