Motorola tablet-kilpaan lähitulevaisuudessa 7 ja 10 tuuman malleilla

Amerikkalainen Motorola aikoo lähteä kilpailemaan tablet-markkinoille lähitulevaisuudessa. Asiasta kertoi yhtiön toimitusjohtaja Credit Suisse 2010 Technology Conference -tilaisuudessa pitämässään puheessaan.

Sanjay Jhan mukaan yhtiöltä on luvassa eri kokoluokkaan sijoittuvia tabletteja. Ensimmäisenä nähdään 7 ja 10 tuuman mallit, jotka ovat muodostuneet markkinoilla tyypillisimmiksi. Tarkempia yksityiskohtia laitteista ei paljastettu, mutta lienee jo tässä vaiheessa selvää, että käyttöjärjestelmänä toimii Android.

Uskon, että tabletit ovat meille tärkeä mahdollisuus kasvuun”, sanoi Jhan ja jatkoi ”Mutta meidän täytyy erottautua. Ohjelmistolla erottautuminen tulee olemaan erittäin tärkeää.

Puheessaan toimitusjohtaja paljasti myös, että Motorolan ensimmäinen 4G-puhelin näkee päivänvalonsa vuoden 2011 alussa. Laitteen ominaisuudet ja käytettävä verkkotekniikka jäivät vielä kuitenkin pimentoon.

Lähde: PCMag

1 kommentti

  1. Motorola ei ole tunnettu kustomoiduista Android versioistaan, vaikka jostai syystä heidän Android laitteet keräävät välittömästi hyvin huomiota rapakon takana (ja sitä myöten kaikkialla maailmassa).

    Eilisen Ahtisaaren puheen jälkeen tuntuu, että jos olet nyt astumassa tablet-kisaan niin puolivillaisella asenteella, että tyydyt vain laittamaan vanilla Androidin tabletilla ja valmis kutsumaan itseäksi peluriksi, olet melko hakoteillä.

    Todella toivon että jatkossa tulemme näkemään jotain uutta tableteissa pikkuhiljaa.

Kommentointi on suljettu!