HTC Legendin Android 2.2 -päivitys vihdoin jakeluun

Taiwanilainen HTC ilmoittaa Facebook-sivustollaan aloittaneensa vihdoin Android 2.2 -päivityksen jakelun HTC Legend -puhelimiin Euroopan alueella. Päivitys pusketaan käyttäjille niin sanotusti verkon yli, joten uuden version lataaminen ja asentaminen ei vaadi tietokonetta.

HTC Legend esiteltiin maailmalle kuluvan vuoden helmikuussa Hero-mallin seuraajana. Se on alumiinisella kotelolla varustettu älypuhelin, jossa hyrrää 600 megahertsin suoritin. Kosketusnäyttö on kooltaan 3,2 tuumaa ja Androidin päällä pyörii tutusti Sense-käyttöliittymä.

Seuraavana Android 2.2 -päivitys saapuu Wildfire-malliin. Tarkkaa ajankohtaa valmistaja ei suostunut kertomaan. HTC paljasti myös, että Android 2.3 on tulossa muutamiin puhelimiin päivityksenä, mutta ajankohta ja mallit jäivät vielä arvailujen varaan.

Lähde: GSMArena

2 kommenttia

  1. Kyllä kannatti odottaa, mahtava päivitys! Legend kellottaa nyt Quadrantista n.900p, eli käytännössä saman kuin Galaxy S! Live-taustakuvat, Led-taskulamppu, Wifi-hotspot jne. Se, että kaikki toimii sulavasti ja ilman viiveitä nimellisesti huippupuhelimia hitaammalla prosessorilla on HTC:ltä upea suoritus.

Kommentointi on suljettu!