Samsungilta ristiriitaisia tietoja Galaxy S:n Android 2.3 -päivityksestä

Keskustelupalstoilla käyttäjät toivovat kovaan ääneen, että korealainen Samsung päivittäisi Galaxy S -puhelimensa tulevaisuudessa Android 2.3 -versioon. Päivitystä on pidetty jopa hyvin todennäköisenä, sillä onhan vastikään julkistettu Nexus S raudaltaan lähes vastaava kuin Galaxy S.

Innokkaimmat käyttäjät ovatkin tiedustelleet Gingerbread-päivitystä suoraan Samsungilta ja saaneet hyvin ristiriitaisia vastauksia. Iso-Britannian asiakaspalvelusta kerrottiin pocket-lint-sivustolle, että Android 2.3 -ohjelmiston tuomista Galaxy S:lle harkitaan, mutta päätöstä sen suhteen ei ole vielä tehty. Toisenlainen viesti tulee Samsungin Intian osastolta, jonka Twitter-viestin mukaan Gingerbread on Galaxy S:lle vahvistettu.

Galaxy S on ollut korealaisvalmistajalle suuri menestys ja esimerkiksi Suomessa se on pyörinyt Elisan myydyimpien puhelinten listalla jo kuukausia. Aika näyttää, onko Samsung valmis jatkamaan laitteen tukemista vai siirtääkö se kokonaan katseensa tuleviin malleihin.

Lähde: Engadget

6 kommenttia

  1. Kyllä se vain paree lykätä 2.3 päivitys ulos vieläpä lippulaivamalliinsa tai muuten voi asiakaskato uhata.

    1. Eipä tullut koskaan päivitystä alkuperäisen Galaxyn 1.5-versioon protesteista huolimatta ja asiakkaita näyttää edelleen riittävän. Samsung ei välitä asiakkaistaan.

  2. Vannon kyllä vahvasti että tämä jää viimeiseksi Samsung -puhelimekseni, mikäli tuota ei 2.3 Andskaa ei Galaxy ässään tule! Riepoo!

    1. Johan siihen on päivityksiä tullut, mutta asiakas vaatii koko ajan lisää? Kun edellinen päivitys on asennettu kytätään jo seuraavaa. Ehkä kannattaisi keskittyä käyttämään sitä puhelinta ennemmin, kun se on varsin käyttökelpoinen tuon viimeisimmän 2.2.1 jälkeen.

  3. 2.2.1 on aivan loistava.Ässä pelittää niin * hyvin 🙂 kattellaa päivityksii uusiks sit vuoden päästä.

Kommentointi on suljettu!