RIM:n BlackBerry PlayBook kattavasti videolla

Videokatsaukset kanadalaisen RIM:n tulevasta BlackBerry Playbookista ovat olleet verkossa harvinaisuus, sillä valmistaja ei ole ilmeisesti päästänyt toimittajia juurikaan laitteen kimppuun. Verkkosivusto BGR:n toimitus on kuitenkin onnistunut kaappaamaan RIM:n QNX-tiimin vetäjän Julian Dolcen käsiinsä mielenkiintoista videokatsausta varten.

Julian Dolcen keskittyy videolla laitteen ohjelmistopuolen ominaisuuksiin. Yhtiön kehittämää BlackBerry Tablet OS -käyttöjärjestelmää käydään läpi laajasti ja käyttöliittymän toimintoihin pääsee sukeltamaan nyt aiempaa yksityiskohtaisemmin. Parasta on tietenkin se, että tabletin näkee käytännöntoimissa.

RIM:n BlackBerry PlayBook nojaa seitsemän tuuman kosketusnäyttöön, joka kykenee 1024 x 600 pikselin tarkkuuteen. Tehoista vastaa yhden gigahertsin tuplaydinsuoritin ja gigatavun RAM-muisti. Muita keskeisimpiä ominaisuuksia ovat WiFi a/b/g/n, Bluetooth 2.1, DLNA, viiden megapikselin kamera HD-videotallennuksella takana ja kolmen megapikselin kuvausväline etupaneelissa.

Lähde: BGR

2 kommenttia

  1. Tämä näyttää jo ihan mielenkiintoiselta, löytyykö tästä muuten hdmi:tä? Ja onko hinta mitä luokkaa?

    1. Pikaisella Googletuksella pääsin siihen käsitykseen, että HDMI-ulostulo löytyy. Hinta pitäisi olla USA:ssa 500 dollarin luokkaa.

Kommentointi on suljettu!