Elisa ja Rovio tuovat Angry Birdsin ilman mainoksia Androidille, maksu puhelinlaskun yhteydessä

Elisan ja Saunalahden asiakkaat pääsevät jatkossa eroon suositun Angry Birds -pelin Android-version mainoksista. Rovion uuden Bad Piggy Bank -maksujärjestelmän ansiosta pelin voi ostaa itselleen ilman mainoksia. Ostoksen voi maksaa kätevästi puhelinlaskussa. Aluksi uutta maksutapaa tukee Elisa, joka on Bad Piggy Bankin ensimmäinen yhteistyökumppani maailmassa.

Angry Birds -peli saapui markkinoille joulukuussa 2009. Androidille se saapui mainosrahoitteisena lokakuussa 2010. Ensimmäisen vuoden aikana peliä on ladattu yli 50 miljoonaa kertaa ympäri maailman. Pelin kehittäjä Rovio on julkaissut pelistä versiot kaikille yleisimmille älypuhelinten käyttöjärjestelmille.

On hienoa kehittää älypuhelinsovellusmarkkinaa yhdessä Angry Birdsin kaltaisen ilmiön kanssa”, totesi Android-liiketoimintapäällikkö Ugur Kaner Elisasta. ”Tekemällä yhteistyötä Rovion kanssa pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman käteviä tapoja älypuhelinsovellusten hankintaan.

Bad Piggy Bank on toteutettu yhteistyössä Fortumon kanssa. Järjestelmässä tulot jakautuvat palveluntarjoajan ja liittymäoperaattorin välillä. Rovio aikoo laajentaa Bad Piggy Bankin ensi vuoden alkupuolella muualle maailmaan, jolloin yhteistyökumppaneiksi on tulossa myös muita operaattoreita. Maksujärjestelmää tullaan myös tarjoamaan muiden pelikehittäjien käyttöön.

10 kommenttia

 1. Mainoksia ei ole Angry birdsissä enää näkynyt kun Adfreen asensin!Suosittelen lämpimästi kaikille jotka ovat Androidinsa rootanneet.

 2. Ja näinhän se onnistuu myös Ovi Storessa, kaikille maksullisille sovelluksille. 😉

  1. Haha, Ovi Store on vitsi.

   Sovellusten lataaminen onnistuu 2/10, joskus on päiviä ettei sieltä saa ladattua mitään.

   Välillä maksullisten sovellusten kanssa tulee myös latausvirheitä, jolloinka joutuu lähettelemään sähköpostitse kyselyjä asikaspalveluun ja odottelemaan vastauksia viikkoja…

 3. mulla OVI Store on toiminut moitteettomasti. Ei kertaakaan ongelmia.
  Ja mä käytän N900:aa, jolla oli joskus aiemmin kuulemma hankaluuksia siellä

  1. N900 on käytännössä vieläkin laite jota Ovi Store ei tue, joten jos teillä on Sympparilaitteiden kanssa vaikeuksia käyttää sitä, niin sitten voipi kyseessä olla nk. käyttäjävirhe. 😉

   No ei vaisinkaan, Ovi Store on vain pirun hidas. Jos yrität ladata sieltä jotain eikä mitään näytä tapahtuvan, tulee sinun vain odottaa. Ja odottaa. Puolen tunnin päästä voi vasta vetää päätelmiä että tuliko jotain ladattua vai ei.

   Mutta eikö Sympparin Ovi Store sovelluskin päivittynyt 2.0 versioon? Se on jo todella toimiva. Tosin se taisi olla vain S^3 laitteille?

   1. Ja täällä uutisoimaton uutinen on, että Ovi Store on juuri päivittynyt versioon 2.2 (Ovi Suitella tai SW Update sovelluksella).

    Itse maksoin oman Angry Birdsin Ovi Storesta juurikin puhelinlaskulla ja toimi kuin junan vessa. 😀

 4. olen siis tuon(kin) kyseisen pelin sieltä imuttanut omaan luuriini

 5. Tullut tuota peliä kokeiltua uudessa ZTE Bladessa kaksi viikkoa sitten.
  Suoraan marketista tuli ladattua ilman mitään ilmoituksia että olisi maksullinen tai mainosversio.
  Koskaan ei ole mainoksia näkynyt koko pelissä ja se sai yllättymään että miten peliä jaetaan ilmaiseksi koko versiona ilman mainoksia.
  Ei ole rootattu eikä ole mitään mainosblokkereita käytössä kun jo vasta nytkin noista kuulin.

 6. saunalahti ja nokia n8
  en ole saannu ladattua puhelinlaskulla peliä, ei lähetä jotain viestiä missä vika, ja joku palvelinvika??? joku sellainen
  oisko apuja jollain tarjoota
  ei ole palveluestoja eikä rajoituksia

 7. Ottakaa netti pois päältä kun pelaatte, niin eipä ole mainoksia 🙂

Kommentointi on suljettu!