Motorolan tuleva Honeycomb-tabletti kuvissa

Amerikkalainen Motorola suunnittelee markkinoille tablettia, joka perustuu Android-alustan tulevaan Honeycomb-versioon. Uutuus vilahti hiljattain itse Andy Rubinin käsissä, mutta kokonaiskuva laitteen rakenteesta jäi tuolloin melkoisen heikoksi.

Nyt verkko täyttyy uusista kuvista ja tiedoista, jotka antavat paremman käsityksen laitteen rakenteesta ja ominaisuuksista. Tabletin toimintoja hallitaan kymmenen tuuman kosketusnäytön kautta, joka kykenee 1280 x 800 pikselin tarkkuuteen. Honeycombin sulavuudesta huolehtii yhden gigahertsin Tegra 2 T20 -suoritin ja 512 MB:tä RAM-muistia.

Motorolan tabletin muita ominaisuuksia ovat huhujen mukaan gyroskooppi, 32 gigatavun sisäinen tallennustila, microSD-muistikorttipaikka, HDMI-ulostulo ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Laitteen yhteyspuoli pysyy vielä kysymysmerkkinä, joten ei ole varmaa löytyykö tabletista 3G-tukea.

Huhujen mukaan tabletin nimeksi saattaisi muodostua Stingray, Everest tai Trygon. Yhdysvalloissa laite saapunee yksinoikeudella Verizon-operaattorin valikoimiin.

Lähde: Engadget