Android 2.3:n uudistukset videoesittelyssä

Suomen itsenäisyyspäivänä esitelty Android 2.3 tekee markkinoilla kovassa kasvussa olevasta mobiilialustasta entistäkin vetovoimaisemman. Vaikka tarjolla ei ole mitään maata mullistavia ominaisuuksia, niin ovat erityisesti käytettävyyttä eteenpäin vievät parannukset erittäin tärkeitä.

Gingerbreadin sisältämiin uudistuksiin pääsee syvällisemmin tutustumaan Googlen verkkoon lataamilla videoilla. Yhtiö käy läpi esittelyissään muun muassa yhtenäistettyä käyttöliittymää, parannettua näppäimistöä, kopio-liitä-toimintoa, VoIP-ominaisuuksia ja uutta YouTube 2.0 -sovellusta. Esittelypuhelimen toimii uusi Nexus S.

Videoilla nähtävien ominaisuuksien lisäksi Android 2.3 sisältää NFC-tuen, parantaa virranhallintaa sekä mahdollistaa puhelimista löytyvän kakkoskameran hyödyntämisen suoraan kamerasovelluksessa.

Käyttöliittymä:

Näppäimistö:

VoIP:

YouTube 2.0: