Nexus S tänään myyntiin Yhdysvalloissa

Kauppaketju Best Buy on tänään aloittanut upouuden Nexus S -puhelimen myynnin Yhdysvalloissa. Muutaman päivän päästä uutuus rantautuu myös Eurooppaan, kun Carphone Warehouse aloittaa laitteen kauppaamisen Iso-Britanniassa 20. joulukuuta. Suomeen Googlen ja Samsungin yhteistyön hedelmä saapuu vasta tulevana keväänä.

Lukijoillemme jo varmastikin erittäin tutuksi tullut Nexus S on ensimmäinen Android 2.3 -alustalla varustettu älypuhelin. Se on samalla ensimmäinen Android-laite, jossa on sisäänrakennettu NFC-ominaisuus. Sen toiminnasta löytyy tarkemmin tietoa aikaisemmasta uutisestamme.

Korealaisen Samsungin toimiessa laitteen valmistajana on puhelimen neljän tuuman kosketusnäyttö toteutettu tutusti Super AMOLED -tekniikalla. Paneeli yltää 480 x 800 pikselin tarkkuuteen.

Hintaa laitteella on rapakon takana ilman operaattorisopimuksia ja -lukituksia 529,99 dollaria.

Lähde: BGR

3 kommenttia

    1. Hintaa ei ole vielä varmistettu, mutta jos verrataan Galaxy S:ään, niin eiköhän tämä jossain 500-600 euron paikkeilla pyöri.

  1. Galaxy S pitkälti myös muotoilunsa puolesta, plussana kuitenkin kuvausvalo/salama jota S:ssä ei ole. Joten S jää väliin ja odotellaan tätä.. 🙂

Kommentointi on suljettu!