MobiiliBlogin videolla: tältä näyttää uusi Android Market

Android Market -ohjelmistokaupan luvattu uudistus saapui viime viikon lopulla myös suomalaisten Android-käyttäjien puhelimiin. Kyseessä on toinen merkittävä päivitys Android Marketin historiassa. Ensimmäinen nähtiin vuoden 2009 syksyllä Android 1.6 -version julkaisun yhteydessä.

Nyt ilmestynyt päivitys sisältää muutoksia käyttöliittymään ja tuo mukanaan uudet Widgets– ja Live Wallpapers -kategoriat. Etusivulle on ilmestynyt uudistettu sovelluskaruselli, jonka kautta voidaan helposti selata pinnalla olevia ohjelmia ja pelejä. Samalla ostoprosessia on pyritty nopeuttamaan yksinkertaistamalla tuotesivuja.

Uudistunut Android Market toimii Android 1.6 -alustaversiosta eteenpäin. Se pusketaan käyttäjien puhelimiin automaattisesti.

10 kommenttia

  1. Pientä viilaamista tuossa vaikuttaisi olevan. Galaxy S:lläkin toimii tökkien ja ainakin osalla halvempien puhelimien ( ZTE / Huawei ) käyttäjillä market ei pysy enää pystyssä ollenkaan.

  2. Itsellä ZTE Blade puhelimella uusi market toimii täydellisesti, joten hassua että tökkii Galaxy S:llä…

  3. Ei ongelmia täälläkään ZTE Bladen kanssa.

  4. Ja näyttäis toimivan ongelmitta täälläkin ZTE Bladella, ensimmäisellä kerralla tökkäsi pari kertaa.

    1. Sitten vaan pitää vielä odotella. Päivitys tulee puhelimeen automaattisesti. 🙂

  5. Ihan nätiltä näyttää kuten Ovi Storekin. 😉

    Ainoa vaan mikä tuossa ei omaan silmään miellytä on tuo iso vihreä möhkäle vasemmassa reunassa tai yläreunassa, vie kiitettävästi tilaa. :p

  6. Hyvin toimii Desire Z:tallakin mutta omaan makuun tuo yläosa vie nyt hieman liikaa tilaa. Miksi pirussa sen reunan pitää olla kaareva.

Kommentointi on suljettu!