Motorolan tabletti julki CES 2011 -tapahtumassa

Amerikkalaisen Motorolan Android-pohjainen tabletti näkee mitä todennäköisimmin päivänvalonsa tammikuun 6. päivä käynnistyvässä CES 2011 -tapahtumassa. Yhtiö on julkaissut YouTube-palvelussa videon, jossa selvästi vihjataan tablet-julkistuksen tapahtuvan Las Vegasin Consumer Electronics Show -messuilla.

Motorola käy videolla läpi tablettien historiaa aina hieroglyfilaatoista asti päätyen Applen iPadiin ja Samsungin Galaxy Tabiin. Applen laitetta Motorola nimittää vain suureksi iPhoneksi ja Samsungin tabletti saa moitteita alkujaan puhelimiin suunnatusta Android-alustasta. Motorolan tabletin odotetaan pyörittävän Androidin seuraavaa Honeycomb-versiota, jonka käyttöliittymä on optimoitu suuria kosketusnäyttölaitteita varten. Videolla vilahtaa lisäksi ensimmäistä kertaa Motorolan uudistunut logo.

Motorolan tabletista odotetaan löytyvän kymmenen tuuman kosketusnäyttö, Tegra 2 -piirisarja, 512 MB:tä RAM-muistia, gyroskooppi, 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa, microSD-muistikorttipaikka, HDMI-ulostulo ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Vuodettuja kuvia laitteesta on nähtävissä täällä.

Lähde: UnwiredView

1 kommentti

  1. Kilpailu on aina hyväksi. Toivottavasti Motorolan tabletista löytyy myös puhelin kuten Samsungin Galaxy Tabista. iPadin puhelimen puute rasittaa, kun telekonferenssiin liittyessä pitää käyttää myös puhelinta erikseen. Tietenkin se olisi huomattavasti helpompaa, jos tabletissa olisi myös puhelin, jos kerran siinä on sim-korttipaikka ja antenni.

Kommentointi on suljettu!