Tuttu ninjakolmikko Nexus S:n kimpussa

Tekniikkablogeissa klassikoiksi nousseissa unboxing-videoissa tehdään pikainen ensikatsaus uuteen laitteeseen ja sen myyntipakkauksen sisältöön. Perinteiset unboxing-videot ovat parhaimmillaan hyvää katseltavaa, mutta toisinaan samaa kaavaa toistavat pätkät voivat käydä tylsiksi. Onneksi verkkoon putkahtelee aika ajoin omalaatuisempiakin teoksia, kuten Patrick Boivinin tuore Nexus S -video.

Patrick Boivinin video on jatkoa kuluvan vuoden tammikuussa julkaistulle pätkälle, jonka pääosaa näyttelivät kolme ninjaa ja Nexus One. Tällä kertaa mukana on tuttu ninjakolmikko, mutta puhelin on vaihtunut uuteen Nexus S:ään.

Mielenkiintoinen ja erittäin yllätyksellinen video on katsottavissa YouTubesta. Se kannattaa vilkaista läpi muutamaan otteeseen, sillä mukana on useita loppuratkaisuja.