Videolla Android 2.2- ja 2.3-versioiden erot

Uudenkarhea Android 2.3 on esittäytynyt erinäisissä videoesittelyissä jo useaan otteeseen, mutta vertailu aikaisempaan Android-versioon on jäänyt vähemmälle. Tilanteen ryntää korjaamaan TechnoBuffalon Brandon Miniman, jonka videoesittelyssä käydään läpi Froyo– ja Gingerbread-julkaisujen eroja selkeästi Nexus S– ja Nexus One -puhelimilla.

Miniman keskittyy videollaan erityisesti käyttöliittymän visuaalisiin muutoksiin, joita Android 2.3 tarjoaa. Uutuusversio sisältää selviä visuaalisia muutoksia, vaikka mitään kovinkaan mullistavaa ei ole tarjolla. Lopussa tarkastellaan varsinaisia uusia ominaisuuksia kuten paranneltua virtuaalinäppäimistöä ja sitä, kuinka se eroaa Android 2.2 -alustan vastaavasta ratkaisusta.

Näkyvien muutoksien lisäksi myös pellin alla on tapahtunut paljon. Mukaan on lisätty muun muassa NFC-tuki ja uusia API-kirjastoja, joilla pyritään helpottamaan erityisesti pelikehittäjien elämää.

Lähde: TechnoBuffalo

2 kommenttia

  1. Enemmän uudistuksia saattaa olla tiedossa heti tammikuun alussa, sillä Motorolan tabletti julkaistaan CES-messuilla, jotka alkavat loppiaisena eli 6. tammikuuta. Motorolan tabletti perustuu teaser-videon perusteella seuraavaan Androidiin, joka on optimoitu myös tableteille.

Kommentointi on suljettu!