Sony Ericsson rekisteröi kasan Xperia-tuotemerkkejä – PS-puhelin on Xperia Play?

Sony Ericssonin tuleva pelipuhelin perustuu Android-käyttöjärjestelmään.

Matkapuhelinvalmistaja Sony Ericssonin tulevan PlayStation-puhelimen nimeä on arvuuteltu kiivaasti. Huhuttuja Z1– ja Zeus-mallimerkintöjä on yleisesti pidetty varsin epätodennäköisinä, sillä laitteen uskotaan sijoittuvan Xperia-tuoteperheeseen. Tähän viittaa myös Sony Ericssonin hiljattain hankkima Xperia Play -tavaramerkki, joka saattaisi hyvinkin päätyä pelipuhelimen lopulliseksi mallinimeksi.

Valmistajien hankkimista tavaramerkeistä on usein vaikea vetää pidempiä johtopäätelmiä, mutta tällä kertaa teorian tukena on myös muita osasia. Sony Ericssonin PR-yhtiö Jung Relations on rekisteröinyt useita aiheeseen liittyviä verkko-osoitteita kuten XperiaPlay.comin. Lopullinen varmistus nimestä jäänee kuitenkin helmikuun MWC-tapahtumaan, jossa yhtiö aikoo esitellä uusia Xperia-tuotteita. Arvioiden mukaan puhelin nähdään kaupoissa vasta huhtikuussa.

Xperia Play -nimen lisäksi Sony Ericsson on rekisteröinyt myös Xperia Arc-, Xperia Duo– ja Xperia Neo -tavaramerkit.

Lähteet: Engadget & GSMArena