MobiiliBlogin videolla: Samsung Galaxy Tabin mediaominaisuudet

Minkälaiset musiikki- ja video-ominaisuudet korealaisen Samsungin Galaxy Tab tarjoaa? Sitä selvittelemme tämänkertaisessa videojutussamme, jonka aihealueena ovat Galaxy Tabin musiikki- ja videosoitin.

Korealaisvalmistaja on räätälöinyt molemmat sovellukset suurta seitsemän tuuman näyttöä varten, joten ne eroavat merkittävästi Galaxy S:n vastaavista ohjelmista. Tämä on pelkästään positiivinen asia, sillä kustomointi on onnistunut hyvin ja medioiden hallinta Galaxy Tabilla on miellyttävää. Käyttöliittymä on yksinkertainen ja visuaalinen.

Laitteen mediaominaisuuksia täydentävät mukavasti DivX- ja XviD-tuet, joiden ansiosta omia videoita ei tarvitse useimmiten muunnella eri muotoon Tabia varten. Miten tuki käytännössä toimii? Se selviää katsomalla videomme!

2 kommenttia

  1. Muuten hyvä video, mutta tuo ei oikein toimi kun laite on vinossa. Huomasin välillä katsovani videota pää vinossa. Eli laitteet suoraan niin hyviä tulee 🙂

  2. Johtuisivatkohan nuo tekstitysongelmat eri tiedostomuodoista, eli vaikkapa .srt toimii mutta .sub ei?

Kommentointi on suljettu!