HTC:n tavoitteena tuoda laajempi Sense-kokemus WP7-puhelimiin

Sense-käyttöliittymä on näytellyt keskeistä osaa taiwanilaisen HTC:n tuoteportfoliossa aina kesästä 2009, jolloin markkinoille esiteltiin Hero-malli. Sen jälkeen Sense on nähty kaikissa yhtiön Android– ja Windows Mobile -puhelimissa.

Sensen keskeisestä roolista huolimatta HTC lähti vahvasti tukemaan Microsoftin uutta Windows Phone 7 -alustaa, johon perustuvia laitteita se esitteli markkinoille kertarysäyksellä viisi. Elementtejä Sensestä taiwanilaisvalmistaja on pyrkinyt saamaan mukaan omilla sovelluksillaan, joihin muiden valmistajien puhelimilla ei päästä käsiksi. Tulevaisuudelle yhtiöllä on laajempia suunnitelmia, sillä HTC uskoo saavansa jatkossa paremmat mahdollisuudet käyttöliittymän kustomoimiseen.

Olemme hyvissä väleissä Microsoftin kanssa ja aiomme jatkaa työskentelemistä heidän kanssaan Sensen mahdollistamiseksi ilman Microsoftin mallin rikkomista”, kommentoi HTC:n Drew Bamford (head of User Experience) Forbesille jatkaen ”Oletuksena on, että pystymme tekemään tulevaisuudessa enemmän.

HTC:lle Sense on tapa erottautua kilpailijoista. Jatkossa se tulee sitomaan entistäkin vahvemmin eri lähteistä tulevan sisällön ja kodin muut langattomat laitteet yhdeksi kokonaisuudeksi.

Lähde: BGR