Kuvissa Sony Ericssonin Gingerbread-pohjainen Xperia-uutuus

Japanilaisruotsalainen Sony Ericsson keskittyy helmikuun Mobile World Congress -tapahtumassa laajentamaan Xperia-mallistoaan uusilla laitteilla. Huhumylly uusien puhelinten osalta on pyörinyt kuumana jo tovin ja huhut ennakoivatkin, että Barcelonassa nähdään Xperia X10:n seuraaja sekä pelaamiseen keskittyvä Android-puhelin, mahdollisesti nimeltään Xperia Play.

Luvassa lienee myös kolmas uutuus, joka esiintyy tuoreissa verkkoon vuodetuissa kuvissa. Kyseessä on Symbian-pohjaisen Vivazin muotokieltä noudatteleva Android-puhelin, joka vaikuttaisi pohjautuvan uuteen Gingerbread-versioon. Sen päällä lepää valmistajan oma käyttöliittymä. Tietojen mukaan laitteen sisäinen koodinimi on Hallon.

Puhelimen ominaisuudet ovat vielä pahasti pimennossa. Kuvissa erityistä kiinnostusta herättää etupuolen suurehko kameramoduuli, joka saattaisi viitata jopa HD-tasoisiin videopuheluihin.

Lähde: Engadget

3 kommenttia

  1. Jos tuo kuvissa oleva puhelin on tarkoitettu pelaamiseen, niin eikö tuo etupuolen kamera voi olla pelien takia isonpuoleinen…

  2. Kuvissa oleva puhelin ei ole paljon puhuttu prli puhelin.

Kommentointi on suljettu!