Video: Androidin uusi musiikkisoitin vuoti verkkoon

Joulukuun alussa julkaistu Android 2.3 toi useita pieniä muutoksia käyttöliittymään, mutta ei tarjonnut käyttökokemuksen kannalta mitään mullistavaa. Seuraavalta julkaisulta, joka tunnetaan koodinimellä Honeycomb, odotetaan jo suurempia muutoksia yleisilmeeseen. Siitä esimakua antaa verkkoon levinnyt video, jossa vilahtaa Androidin visuaalisesti täyden uudistumisen kokenut musiikkisoitin.

Tulevaan musiikkisoittimeen on otettu vaikutteita Androidin galleriasovelluksesta, joka uudistui 2.1-julkaisussa. Siinä esiteltyjen käyttöliittymäelementtien on odotettu löytävän tiensä myös muihin alustan osiin. Ennustus näyttää vihdoin käyvän toteen.

Soitin hyödyntää visuaalisessa ilmeessään albumikuvituksia ja niiden värejä. Se toimii tutusti sekä pysty- että vaakatasossa ja mahdollistaa kappaleiden lajittelun muun muassa pinoihin.

Lähde: Engadget

6 kommenttia

    1. No mitähän tossa Androidin soittimessa sitten muka sinusta on olevinan parempaa? Videon perusteella ei ainakaan yhtään mitään. Niin ja käyttöliittymän graafiset efektit ei ole musiikkisoittimen tärkeimpiä ominaisuuksia, ei edes lähes.

      1. No huhhuh, hermannilla taitaa olla melkoisen hienot musiikkisoittimet, tai sitten vitsailee kyllä tosissaan. Uutisessahan kerrottiin päivittyneestä ulkonäöstä. Soitin on jo nykyään ominaisuuksiltaan vähintään riittävä aktiiviseenkin musiikinkuunteluun, mutta ei kovin karkkia ainakaan omalle silmälleni. Nyt tuo vielä näyttääkin hyvältä.. ja niin, taas, Nokia ja Apple ovat yhden loikan takanapäin.. Alkaa tämä Symbian ja N8 hieman tökkiä, kun kilpailijoilla on tuollaista jo pian tarjota. Eiköhän joku hullu tämänkin N8:n pois osta, kesään asti kyllä pärjään vaikkapa ZTE Bladellani.. sitten katsoo mitä markkinoilla on tarjota.

      2. Nom ikä siinä Symbianin soittimessa sitten on niin erinomaisen hienoa ja parempaa verrattuna Androidiin?

Kommentointi on suljettu!