HTC Desire HD päivittyi Android 2.2.1 -versioon

Taiwanilaisen HTC:n Android-malliston lippulaivamalli Desire HD on saanut ohjelmistopäivityksen, joka päivittää Googlen mobiilialustan Android 2.2.1 -versioon. Paketilla on kokoa 40 megatavua ja se on ladattavissa puhelimiin verkon yli.

Päivityksen on kerrottu parantavan laitteen suorituskykyä, jonka myötä Desire HD on aavistuksen entistäkin sulavampi käyttää. Uusi ohjelmisto sisältää lisäksi bugikorjauksia ja parannuksia kameran toimintaan. Kamera toimii nyt aikaisempaa jouhevammin ja HD-videokuvauksen laatu on kohentunut.

Taiwanilaisvalmistaja on vihjaillut päivittävänsä osan nykyisistä Android-puhelimistaan tuoreeseen Gingerbread-versioon. Tarkempia yksityiskohtia yhtiö ei ole kuitenkaan päivityksestä vielä suostunut kertomaan. On joka tapauksessa erittäin todennäköistä, että Desire HD kuuluu Android 2.3 -päivityksen piiriin.

Lähde: GSMArena

3 kommenttia

  1. Minulle päivitys aiheutti ongelmia. mm. navigaattori lakkasi toimimasta ja jumahtaa ”navigointikykyä tarkistetaan” ilmoitukseen. Jos palauttaa tehdasasetukset se aukeaa kerran ja sen jälkeen taas samat herjat.
    Myös htc cense sivu lakkasi toimimasta ja jos esim. koettaa soittaa puhelimeen sensen sivu ei saa yhteyttä. luuri kyllä toimii puhelimena

  2. Sama. En pääse enää viesti-luonnoksiin.. eli siis Draftseihin. Ja olihan tuossa Sensen sivustossakin jotain häirää aivan selvästi. Toivottavasti saavat korjattua….. ps. Nokiaan en vaihda.

  3. Ajattelin kokeella päivitystä ja kertoo sit miten kävi…ps.HTC desire hd:lla kirjoitettu ja Nokiaan en vaihda 🙂

Kommentointi on suljettu!