HTC:n LTE-puhelin kuvissa ennakkoon: Thunderbolt

Matkapuhelinvalmistaja HTC on mitä todennäköisimmin lähdössä ensimmäisenä merkittävänä yhtiönä LTE-markkinoille. Yhtiön julkaisema kiusoittelusivu, lausunnot ja nyt levinneet kuvat viittaavat kaikki siihen, että 6. tammikuuta nähdään taiwanilaisvalmistajalta LTE-puhelinjulkistus.

HTC Thunderbolt tai Droid Thunderbolt, kuten laitteen nimi saattaa kuulua, on Yhdysvaltojen markkinoille suunnattu uutuus, joka tulee hyödyntämään Verizon-operaattorin tuoretta LTE-verkkoa. Amerikkalaisoperaattori tarjoaa LTE-yhteyden jo useissa suurissa kaupungeissa rapakon takana. Verkkosivustollaan Verizon mainostaa LTE-verkon tarjoavan jopa kymmenkertaisen nopeuden 3G-tekniikkaan nähden.

Uuden verkkotekniikan lisäksi puhelimen ominaisuuksiin kuuluvat ainakin Android-käyttöjärjestelmä, 4,3 tuuman kosketusnäyttö, kamera ja LED-kaksoissalama. Tammikuussa selviää, pyöriikö laitteessa Androidin tuorein versio eli Gingerbread.

Lähde: BGR

5 kommenttia

  1. Let me guess, vanha känny ulos eri nimellä.

  2. Mielikuvituksetonta scheissea tämä luuri. No wuhuu, 4G, mutta muuten sama puhelin kun Desire HD.. Saatais ny ensin 3G-verkko kattamaan _koko_ Suomi, niin aletaan sen jälkeen puhumaan 4G:stä. Jooko?

    1. Joo en ymmärrä miten HTC, mikä oli viel joku aika sitten selkeästi kiinnostavin mobiilimaailman yritys, on vajonnut tekemään näitä tusinapuhelimia kerta toisensa jälkeen.

    2. Ei ole edes Suomeen suunnattu, vaan amerikkalaiselle Verizon -operaattorille, joten so what. Verizonilla ei taida ollakaan edes Desire hd:tä valikoimissaan.

Kommentointi on suljettu!