Skype toi videopuhelut iPhoneen

Tietokoneilta ja matkapuhelimilta tutusta Skypestä on julkaistu uusi versio Applen iOS-mobiililaitteille. Merkittävin uudistus ovat videopuhelut, joita iPhone-käyttäjät pääsevät vihdoin tekemään ilmaiseksi Skype-puheluiden muodossa. Ominaisuudesta pääsevät nauttimaan iPhone 4-, iPhone 3GS– ja neljännen sukupolven iPod Touch -käyttäjät. Lisäksi videopuheluita voivat vastaanottaa iPad– ja kolmannen sukupolven iPod Touch -omistajat.

Videopuhelut ovat käytössä sekä WiFi- että 3G-yhteydellä. Soittaminen liikkuvan kuvan kera ei rajoitu ainoastaan Applen mobiililaitteiden välille, vaan niitä voi tehdä esimerkiksi iPhonesta Windows-pohjaiseen tietokoneeseen. Yhtiö itse mainostaa videopuheluiden laajentavan Skypen käyttökokemusta iOS-laitteilla merkittävästi.

Käyttäjillä tulee olla asennettuna laitteisiinsa vähintään iOS-alustan 4.0-versio. Sovelluksen uusi versio on ladattavissa App Store -ohjelmistokaupasta.

Lähde: Engadget

3 kommenttia

  1. Skype puhelut iPhonen ja Windows PC:n välillä onnistuu, mutta entä iPhonen ja muiden puhelimien välillä?

  2. Nyt Skype alkaa liikkumaan oikeaan suuntaan. Nyt kun vielä saadaan Facebook integraatio ja kännykän/tietokoneen valmistajasta riippumaton yhteys aikaan niin alan käyttämään Skypeä.

  3. Puhelut onnistuu iPhonien Skypen kesken mutta myös iPhonen ja Mac/Windows Skypen kanssa 🙂

Kommentointi on suljettu!