Galaxy S:n seuraaja julki helmikuussa?

Galaxy S on ollut Samsungille suuri menestys.

Korealainen Samsung on viimeisimpien huhujen mukaan julkaisemassa seuraajan suositulle Galaxy S -puhelimelleen helmikuun Mobile World Congress -tapahtumassa. Puhelimesta on huhuiltu verkossa jo aikaisemminkin ja esimerkiksi mobiiliguru Eldar Murtazin on mainostanut uutuutta teknisesti edistykselliseksi.

Tuoreimmat huhut osaavat kertoa, että korealaisvalmistajan uudesta Android-lippulaivasta löytyy kahdella ytimellä hyrräävä suoritin, gyroskooppi ja elektroninen maksusysteemi, joka viittaisi vahvasti NFC-tekniikkaan. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 2.3 ja näytön odotetaan kasvaneen hieman nykyisen mallin neljästä tuumasta mahdollisesti 4,3 tuumaan.

Uutuuden lopulliseksi myyntinimeksi saattaisi muodostua Galaxy 2 tai Galaxy S 2. Viralliselta mallimerkinnältä laitteen arvellaan olevan Samsung i9100.

Lähde: Pocketnow.com

4 kommenttia

  1. Miksi kasvattaa näyttöä? Nykyinenkin S on liian iso, kuin TI86 taskussa.

  2. Ei 4,3″ näyttö ole vielä liian iso etenkin kun puhelimen reunukset ovat kapeat. Käyttö, surffailu ja autonavigointi on helpompaa kun näytössä on kokoa. Hanki vyökotelo jos ei mahdu kunnolla taskuun.

  3. MWC2011-sivustolla Samsung on jo myöntänyt tämän S2:n julkaisun.
    Ei se siis enään mikään huhu ole.
    Tuumiakin tulee vähän lisää, juu. Ja akku kestää entistä paremmin :-/

Kommentointi on suljettu!