Android Honeycomb vaatii tuplaydinsuorittimen, alussa vain tabletteihin?

Ensimmäisen Honeycomb-tabletin julkaisua ei tarvitse enää odottaa pitkään, sillä ainakin Motorolalta on luvassa 6. tammikuuta käyntiin pyörähtävässä CES-tapahtumassa aiheeseen liittyvä lanseeraus. Spekulaatiot uutta käyttöjärjestelmää kohtaan käyvät kuitenkin kuumina, eikä ihme, sillä Androidin viimeisin merkittävä päivitys esiteltiin joulukuun alussa.

PC Magazine -verkkosivuston haastattelema korealaisyhtiö Enspertan johtaja kertoo, että Honeycomb on alussa saatavilla vain ainoastaan tabletteihin. Tämä kuulostaa uskottavalta, sillä matkapuhelimille suunnattu Android 2.3 julkaistiin vain noin kuukausi sitten. On epäselvää, aikooko Google jatkaa alustan kehittämistä kahtena eri julkaisuna myös tulevaisuudessa.

Toisena huhuna artikkelissa esiin tuodaan Honeycombin tehovaatimukset. Korealaisjohtaja väittää uutuusalustan vaativan alleen vähintään tuplaydinsuorittimen ja kosketusnäytön, joka on tarkkuudeltaan 1280 x 720 pikseliä. Nämä vaatimukset jättäisivät pitkälti kaikki nykyiset tabletit, kuten suositun Samsung Galaxy Tabin, Honeycombin ulottumattomiin.

Lähde: Engadget

1 kommentti

Kommentointi on suljettu!