Asus esitteli kolme Honeycomb-tablettia

Taiwanilainen elektroniikkayritys Asus on esitellyt markkinoille kolme Android Honeycomb -pohjaista tablettia: Eee Pad MeMO, Eee Pad Transformer ja Eee Pad Slider. Ne saapuvat kauppoihin kevään ja kesän aikana.

Kolmikon pienin on seitsemän tuuman kosketusnäyttöön luottava Eee Pad MeMO. Sen sisuksissa hyrrää Qualcommin 1,2 gigahertsin 8260 Snapdragon -tuplaydinsuoritin. Sen muita ominaisuuksia ovat viiden megapikselin kamera, 1,2 megapikselin web-kamera, LED-salama ja kapasitiiviselle näytölle suunnattu stylus-kynä muistiinpanojen laatimista varten. Kosketusnäyttö yltää 1024 x 600 pikselin tarkkuuteen.

Mallistosta Eee Pad Transformer ja Eee Pad Slider tarjoavat 10,1 tuuman IPS-tekniikkaan luottavan kosketusnäytön (1280 x 800 pikseliä) sekä NVIDIA:n Tegra 2 -piirisarjan, joka sisältää muun muassa tuplaydinsuorittimen. Molemmat sisältävät lisäksi viiden megapikselin kameran LED-salamalla ja 1,2 megapikselin web-kameran. Eee Pad Sliderin erikoisuuksiin kuuluu fyysinen QWERTY-näppäimistö, joka tekee kirjoittamisesta nopeampaa. Eee Pad Transformer tukee erillistä telakointiasemaa, johon voidaan liittää näppäimistö.

Ikävä kyllä taiwanilaisvalmistaja ei paljastanut laitteidensa yhteysominaisuuksia. Luontevaa on olettaa, että kaikki tarjoavat vähintäänkin WiFi-yhteyden. Mielenkiinnolla jäämme odottamaan, löytyykö osasta tai mahdollisesti kaikista myös puhelinverkkoyhteydet.

Itse Honeycomb-alustan ominaisuuksista kuullaan varmastikin pian tarkemmin. Sen virallista julkistusta kun odotellaan edelleen.

Lähteet BGR & Engadget

1 kommentti

  1. Kuvat ei ilmeisesti ole näistä laitteista? Vasemman puoleisessa lukee ainakin Eee Slate, mikä käsittääkseni on eri laite kuin nämä esitellyt.

Kommentointi on suljettu!