Edullinen ZTE Blade Elisan joulukuun myydyin puhelin

Teleoperaattori Elisan myydyimpien puhelinten listaa hallitsi joulukuussa edullisen hintaluokan Android-pohjainen ZTE Blade, joka nousi marraskuun kakkossijalta ykköseksi. Hopeatilan valtasi Nokia 5230, joka on niin ikään edullisimpien kosketusnäyttöluurien kategoriaan putoava laite.

ZTE Blade on toimiva puhelin edulliseen hintaan, ja Android-pohjainen käyttöjärjestelmä sovelluksineen antaa käyttäjän muokata puhelimesta oman näköisensä. ZTE Blade on myynyt erityisen hyvin ensimmäistä älypuhelintaan ostavien keskuudessa. Myös kyvykkäämmät HTC:n, Nokian ja Samsungin älypuhelimet ottivat oman paikkansa”, Henri Korpi Elisalta kertoi.

Täysin uusina laitteina Elisan listalle nousivat Nokia C7, HTC Desire HD ja Nokia X3-02. Merkittävin putoaja löytyy Applen leiristä, jonka iPhone 4 ei mahtunut enää myydyimpien puhelinmallien listalle. Marraskuussa neljännen sukupolven iPhone oli vielä Elisan myydyin puhelin. Suuren pudotuksen takaa löytyy Elisan mukaan heikko saatavuus, joka vaivasi osaltaan myös ZTE Bladea ja Nokia N8:aa.

Elisan myydyimmät matkapuhelimet joulukuussa 2010: