Samsung aikoo ohittaa Nokian kolmessa vuodessa

Parhaillaan maailman toiseksi suurimpana matkapuhelinvalmistajana paistattelevan Samsungin tavoitteena on ohittaa ykköspaikkaa hallitseva Nokia seuraavan kolmen vuoden aikana. Yhtiön mukaan seuraavat 12 kuukautta näyttelevät tavoitteen kannalta erittäin tärkeää roolia, kerrotaan Samsungilta The Korean Timesille.

Galaxy S -mallin hyvästä menestyksestä innostuneena Samsung tulee keskittämään voimavaransa erityisesti älypuhelimiin ja muihin premium-tuotteisiin. Niiden odotetaan kattavan puolet koko puhelinmallistosta.

Korealaisvalmistajan vahvuutena markkinoilla on laaja tuotantolinja ja hyvä osaaminen eri osa-alueilla. Yhtiö valmistaa useita matkapuhelimissa käytettäviä komponentteja kuten näyttöjä ja muistipiirejä. Näin Samsung kykenee varmistamaan komponenttien hyvän saatavuuden ja pystyy ottamaan uusimmat innovaatiot ensimmäisenä käyttöön.

Lähde: UnwiredView

5 kommenttia

  1. Tässä yhteydessä olisi hyvä mainita, että Samsung on yrittänyt samaa temppua aikaisemminki. Reilu viisi vuotta sitten kovan kasvun siivittämänä Samsung uhosi tekevänsä saman, mutta he taantuivat pahasti ja jäivät lopulta selkeäksi kakkoseksi massamarkkinoilla. Jää nähtäväksi onnistuuko se toisella yrittämällä.

  2. Samsungilla on loistavia puhelimia ulkona ja vielä parempia tulossa. On jopa todennäköistä että menee Nokian ohi muutamassa vuodessa.

  3. Ainahan Samsung voi uhota, eri asia on toteuttavtko he sen mitä ovat luvanneet.

  4. Samsung on pelannut peliään kyllä todella taitavasti Bada ja Galaxy sarjojen puhelimillaan. Mahdollisuudet kaikenlaiseen Nokian päihittämiseen ovat todella olemassa, mutta toisaalta kolme vuotta on ikuisuus tällä alalla. Näkisin että tämä kasvupyrähdys on ollut Samsungille suurin voitto kuitenkin näkyvyyden ja ns. ”street cred”in saamisen suhteen.

  5. Uskon,että Samsung pystyy nousemaan suurimmaksi matkapuhelinvalmistajaksi,MUTTA…Samsung on SYYTÄ tehdä jatkossakin monia asioita paremmin,joita Nokia teki oikein 2-4 vuotta takaperin ja siitä taaksepäin!.
    Nyt Nokia ”RYPEE SUOSSA” nykyisten Symbian-mallien kanssa ja myynti ON hidastunut!!!.

Kommentointi on suljettu!