Sony Ericssonin tyylikäs Xperia Arc -puhelin vuoti verkkoon ennen aikojaan

Japanilaisruotsalainen Sony Ericsson on tuomassa markkinoille ohuen ja erittäin tyylikkään Android-puhelimen. Se tottelee nimeä Xperia Arc ja näkee todennäköisesti virallistamisen CES-tapahtuman aikana. Tähän viittaavat ainakin verkkoon vuotaneet lehdistökuvat ja -videot.

Sony Ericsson Xperia Arc on mielenkiintoinen puhelin sekä ominaisuuksiltaan että rakenteeltaan. Mielenkiintoa laitteessa herättää kovera takaosa, joka antaa sille mukavan persoonallisen ilmeen. Etupuolta hallitsee 854 x 480 pikselin kosketusnäyttö, joka on kooltaan 4,2 tuumaa ja hyödyntää uutta Bravia Mobile -kuvanparannusteknologiaa. Ruudun kautta hallitaan Googlen mobiilialustan tuoreinta Android 2.3 -versiota.

Puhelimen muita ominaisuuksia ovat kahdeksan megapikselin Exmor R -kamera, DLNA, HDMI, yhden gigahertsin suoritin ja microSD-muistikorttipaikka.

Kooltaan Sony Ericsson Xperia Arc on 125 x 63 x 9 millimetriä ja se painaa 117 grammaa.

Lähde: Engadget

4 kommenttia

  1. Täytyy sanoa, että on kyllä ainakin omaa silmää hivelevä puhelin. Todennäköisesti ei tunnu kädessä yhtä hyvältä kuin C7, mutta ulkoasu kyllä herättää huomiota enemmän! Ja speksitkin näyttäisi olevan kunnossa!

  2. Liian kulmikas puhelin kuten SE:t yleensä. Pidemmällä aikavälillä voi tasku hajota.

    1. Sitten voisi olla paikallaan vaihtaa housuja useammin kuin puhelimia haha

    2. ei puhelinta missään taskussa pidetä !
      vaan hienossa nahkakotelossa vyöllä poikittain !

Kommentointi on suljettu!