Sony Ericsson esitteli tyylikkään Xperia Arc -puhelimen Android 2.3:lla

Sony Ericssonin älypuhelinsarjan uusin tulokas on Android 2.3 -pohjainen Xperia arc -kosketusnäyttöpuhelin. Valmistaja kuvailee uutuutta kaikkien aikojen kiinnostavimmaksi Xperia-julkaisuksi, joka yhdistää Sonyn viimeisimmän teknologian hämmästyttävään designiin.

Puhelimen muotokieli noudattelee Sony Ericssonin Xperia-malliston yleistä linjaa. Huomiota laitteessa herättää kovera takaosa ja Xperia arc onkin ohuimmasta kohdastaan ainoastaan 8,7 millimetriä paksu. Pituutta luurilla on 125 millimetriä, leveyttä 63 millimetriä ja se painaa 117 grammaa.

Sony Ericsson Xperia arc tarjoaa 4,2 tuuman kosketusnäytön, joka kykenee 854 x 480 pikselin tarkkuuteen. Se hyödyntää uutta Sony Mobile BRAVIA -tekniikkaa, jonka kehutaan mahdollistavan entistäkin paremman kuvanlaadun.

Uutukaisen muita ominaisuuksia ovat HSPA, WiFi, DLNA, A-GPS, Bluetooth, HDMI, yhden gigahertsin suoritin, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, microSD-muistikorttipaikka ja FM-radio. Kuvauspuolesta huolehtii 8,1 megapikselin Sony Exmor R -kamera ja LED-salama. Puhelin tukee lisäksi 720p-tason videokuvausta.

Laite nähdään kaupoissa tammi-maaliskuun aikana.

4 kommenttia

  1. Jumpselis! – alkaisko olla aika tosissaan harkita siirtymistä Nokian ’makuuvaunusta’ kehityksen kyytiin…?

    Onpa tyylikkään näköinen oloinen vehe. Mutt näppäimistöä ei näkynyt…

  2. Tyylikkään oloinen laite, mutta vähän vieroksun noita sonyericssoneita. Sampalta on tulossa myös mielenkiintoisia laitteita tänä vuonna kovalla raudalla ja superamoled+ näytöllä. Sitä odotellessa…

  3. Onpahan komia luuri! tuossa kun olisi wp7 niin voisi tosissaan harkita.

    Sonyerkin tuntien kamerakin varmasti markkinoiden parhaimpiin kuuluva.

  4. Aivan mielettömän komea luuri, aivan kuten S-E:n muutkin hiljattain julkaistut luurit (-PS puhelin).

    Kaikki sormet ja varpaat ristissä ettei softa ole täynnä kömmähdyksiä kuten Xperia perheen aiemmat esitykset… !!

Kommentointi on suljettu!