Videolla: Android 3.0 Honeycomb

Googlen odotettu Android 3.0 Honeycomb -mobiilialusta julkaistiin odotusten mukaisesti Las Vegasin CES-tapahtumassa. Se on ensimmäinen versio Androidista, joka on optimoitu suuria kosketusnäyttölaitteita eli tabletteja varten.

Käyttäjäystävällinen ja näyttävä käyttöliittymä on tableteissa keskeisessä roolissa. Niinpä sen kehittelyyn on uhrattu paljon aikaa Android 3.0:ssa, kerrotaan Googlelta. Tuloksena on syntynyt futuristinen käyttöliittymä, joka pitää sisällään hologrammi- ja 3D-efektejä. Samalla moniajonäkymä ja niin sanotut huomautukset ovat saaneet uuden ilmeen.

Teknisellä puolella muutoksia on kokenut muun muassa verkkoselain, joka sisältää työpöytäselaimien kaltaiset välilehdet, kehittyneemmän lomakkeiden automaattitäytön ja mahdollisuuden synkronoida suosikit Google Chrome -selaimeista. Mukaan on saatu myös yksityistila, jonka avulla käyttäjä voi selata verkkoa suurempia jälkiä jättämättä.

Lähde: Google Mobile Blog

2 kommenttia

  1. Modernia mustaa ja harmaata ja täysi netti: meikällä sydän lämpenee. Muuten Android vaikutti kovin tutulta, useampi asia vain tuntui toimivan vaakatasossa tai olevan vaakatasoon optimoitu. -b

Kommentointi on suljettu!