Tässä ovat viimeisimmät tiedot Sony Ericssonin PlayStation-puhelimesta

Sony Ericssonin pelipuhelinta voidaan lienee jo tässä vaiheessa pitää varmana tapauksena. Sen verran paljon laitteesta on kohistu verkossa viime aikoina. Kysymys on lähinnä enää siitä, milloin laite julkistetaan ja millaisista nimikkeistä puhelimen pelitarjonta tulee koostumaan.

Kiinalainen IT168 on päässyt hipelöimään PlayStation-puhelimen tuoreinta prototyyppiä, jonka ilme poikkeaa hieman aiemmissa kuvissa esiintyneestä laitteesta. Nyt mukana on esimerkiksi Xperia-logo, joka viittaa siihen, että pelipuhelimen lopulliseksi nimeksi saattaisi hyvinkin muodostua huhuttu Xperia Play. Itse pelipalvelu vaikuttaisi kantavan nimeä PlayStation Pocket.

Viimeisimpien tietojen mukaan Sony Ericssonin peliluurin sisuksissa hyrrää gigahertsin Snapdragon QSD8255 -suoritin ja Adreno 205 -grafiikkapiiri. Samainen prosessori löytyy muun muassa HTC Desire HD:stä. Muita puhelimen ominaisuuksia ovat Android 2.3, 512 MB:tä RAM-muistia, microSD-muistikorttipaikka, viiden megapikselin kamera, LED-salama, 720p-videokuvaus ja 1500 mAh:n akku. Kosketusnäyttö on kooltaan neljä tuumaa ja yltää 854 x 480 pikselin tarkkuuteen.

Uutuuden julkistuksen odotetaan tapahtuvan ensi kuussa Mobile World Congress -messuilla.