Videolla: rinnakkain Windows Phone 7 ja Google Android 2.3

Uuden älypuhelimen hankintaa harkitseva joutuu painimaan useiden kysymyksien ympärillä. Eniten pakkaa sekoittavat markkinoilla eri mobiilialustat, sillä tarjonta on hiljattain kasvanut uudella jäsenellä, joka on Microsoftin Windows Phone 7. Miten ohjelmistojätin uutuusalusta vertautuu Googlen Android-järjestelmään? Tätä kysymystä selvitellään PhoneArena-verkkosivuston videovertailussa.

Videovertailussa mukana ovat Google Nexus S ja Samsung Focus. Alussa keskitytään laitteiden rakenteeseen ja näyttöjen ominaisuuksiin, mutta noin neljän ja puolen minuutin jälkeen huomion vie puhelinten mobiilialustat.

Tarkastelussa ovat alustojen eri ominaisuudet kuten muun muassa kotinäkymä, tuki sosiaalisille palveluille, sähköposti, virtuaalinäppäimistö, verkkoselain ja viihdetoiminnot.

1 kommentti

  1. Jaaha eipä näytä nexus s:ssäkään vääntö riittävän flashiin, ärsyttävää tahmaamista pitää tuo selain. WP7:ssa ei hidasta hetkeä olekkaan kaikki toimii kyllä todella upeasti.

Kommentointi on suljettu!