ViewSonicilta Android-älypuhelin: ViewPad 4

Näyttövalmistajana parhaiten tunnettu ViewSonic on laajentanut viime kuukausien aikana määrätietoisesti toimintaansa mobiilimarkkinoiden suuntaan. Yhtiö on esitellyt markkinoille ViewPad 7– ja ViewPad 10 -tabletit ja nyt luvassa on älyluuri, joka on ViewPad 4.

Yhtiö kutsuu virallisessa tiedotteessaan uutuuttaan tabletiksi, mutta 4,1 tuuman näyttönsä johdosta sitä on vaikea kategorioida kyseiseen segmenttiin. Laite perustuu Android 2.2 -käyttöjärjestelmään, jota pyörittää yhden gigahertsin Qualcomm MSM 8255 -suoritin. Sen kosketusnäyttö yltää WVGA-tarkkuuteen ja luurin ominaisuuksiin kuuluvat puhelinverkkoyhteydet.

ViewSonic ViewPad 4 on varustettu lisäksi viiden megapikselin kameralla, 720p-videokuvauksella, HDMI-portilla, Bluetooth 2.1:llä, GPS:llä ja WiFi:llä. Se saapuu markkinoille vuoden 2011 puolen välin tienoilla.

Lähteet: BGR & IntoMobile

4 kommenttia

  1. Vau!

    Tälläinen muotokieli todella puhuttelee minua. Ehkä saisi olla vähän ohuempi.

  2. Aika hurja tuo krominen pohja tuossa laitteessa. Meikäläinen ainakin sekoaisi kun se ja näyttö olisivat kokoajan sormenjälkien peitossa. Tuo tuntuu myös ehkä hiukan paksulta ollakseen kosketusnäyttö-only laite? Hiukan halvan oloinen.

Kommentointi on suljettu!