Nokia Kaupassa tyhjennysmyynti, suosikkimalleja alehinnoilla

Nokia on polkaissut käyntiin verkkokaupassaan tyhjennysmyynnin, joka tarjoaa nopeimmille mahdollisuuden hankkia muutamia yhtiön suosikkimalleja tavallista edullisempaan hintaan. Kyseiset mallit ovat poistumassa Nokian varastosta, jonka seurauksena viimeiset erät myydään nyt kuluttajille alehinnoin.

Kovemman luokan puhelimista alemyynnissä edustettuina ovat N900 (429€), N97 mini Navi (339€) ja X6 8GB (259 €). Tarjouksessa on lisäksi Nokian oma Booklet 3G -kannettava, jonka hinta on laskettu 499 euroon. Pääsääntöisesti tarjoushinnat vaikuttaisivat olevan esimerkiksi Verkkokauppa.comin hintoja huokeammat.

Tyhjennysmyynnin kevyempää kategoriaa edustavat C3-00 (119€), 2730 classic (79€), 2700 (75€) ja 2720 fold (58€).

13 kommenttia

 1. Katoppas vaan, bookletin hinta tippunut nyt ihan siedettävälle tasolle. Tuotahan pitää ruveta harkihtemaan.

 2. No ei kyllä kelpaa vaikka ilmaiseksi kotiin kuljettaisivat. Kun on kerran kokeillut iTuotetta, niin paluuta ei vain yksinkertaisesti ole.

  1. Miksi edes tänne kirjoittelet tuollaista roskaa. Kokemuksia on molempiin suntiin, et ole maailman ainoa ja se tärkein käyttäjä. Olen itse käyttänyt Applen laitteita töissä ja kotona, jonka jälkeen niin kurkkuani täynnä markkinointi hypetyksen tuomaa roskaa. Inhoan käyttää applen koneita, oikeasti niiden käyttö saa että seea saa inhon väreet kulkemaan selkärangassani.

   Vaadin vaihtaa työkokeeni macista uuten Sonyn Vaio pöytäkoneeseen. En kestä macin hiirtä ja sen käyttölittymä ei vain sovi minulle. Jotenkin kökkö. Sain tahtoni lävitse kk sitten ja en ole katunut päätöstä…

   Iphone vaihtui takaisin vanhaan nokia 95:een joka toimii vieläkin loistavasti. Iphoneni putosi istuessani tuolilta maahan ja lasi paskaksi niin pahasti etten voinut käyttää sitä. Applen takuu ei korvannut joka on tyyppivika, joten jouduin ottamaan vakuutusrahat. Huomasin myös että nyt puhelimeni turha räpläys on loppunut ja keskustelen kavereille kun olen niiden seurassa. Parilla kaverillani on iphone ja olen huomannut kuinka raivostuttavaa se jatkuva räplääminen on, kun ollaan kahavilla yms.

   En enää koskaan käytä applen laitteita.

 3. iTuotteissa ei ole hyvää kuin käytettävyys (suurimmaksi osaksi). Rauta on silkkaa ylihintaista roskaa!!

  1. Öh… millä perusteella? 1 GHz:n Cortex A8 -prosu, flash-muistia 16 tai 32 gigaa, RAM-muistiakin 512 megaa. :O Kapsitiivinen paneelikin on parhaimmasta päästä ja tarkempi gyroskooppi. Totta kai rauta on rutkasti myyntihintaa halvempaa tukkuhinnalla, mutta niinhän se on kaikilla valmistajilla, katteet on isot, koska high-end -puhelimissa on.

   1. Tässä vähän aikaa sitten lueskelin, että esim. Iphone 4:n ja N8:n osat ovat suurinpirtein saman hintaisia. Silti taitaa Apple myydä ilaitettaan aika paljon kalliimalla.

 4. Tohon buuklettiin saa ”hackintoshin” eli Applen OSX asennettua

 5. Juu, uusille tuotteille on tarkoitettu antaa tilaa ja vanhojen poistua valikoimista. Piakkoin on tulossa 6 viikon kuluttua (hyvät speksit, ettei muilta sellaisia löydy). Nokian tuleva MeeGo-kännykkä ja muitakin julkistuksia Symbian OS-kännyköitä. Höpinät siitä, että olisi myöhässä ei olisikaan totta MeeGon osalta, ainakin tiedoissa. Päivityksiä siihen olisi luvassa huhtikuussa mutta myös kesäkuussa. Jännää katsoa mitä sieltä MWC:n messuilta pläjähtää. 🙂

 6. Ja mikähän oli juttu alunperin????Joka helvetin sivustolla jutut kääntyy Nokia vastaan muut. MIKSI!!!!!! Pysykää asiassa älkääkö pilatko asiallisia juttuja.

  1. Jatketaan OT:lla… Näihin kommentteihin täytyisi saada jokin finltteri joka seuloo kaikki Apple, iPhone, iHärveli yms. sanat Nokia tagatuista jutuista ja vastaavasti N(x), Nokia yms. iPhone tagatuista jutuista.

   ”Tarjoukset” sinänsä ovat ihan ”normaalihintoja” vanhentuneille tuotteille. Ei mielestäni olisi ylittänyt uutiskynnystä.

Kommentointi on suljettu!