Videolla: Opera for tablets

Norjalainen Opera paljasti tammikuun alussa muutama päivä ennen CES 2011 -messuja, että sen suositusta verkkoselaimesta tuodaan tablet-optimoitu versio. Selain on tulossa yhtiön mukaan saataville pian. Se on aluksi saatavilla Android– ja Windows 7 -pohjaisille tableteille.

Tuleva selain noudattelee Operalle tyypillistä käyttöliittymää. Ominaisuuksiin kuuluvat Flash-tuki, välilehdet ja personoitava aloitusnäkymä, joka tarjoaa tutusti nopean pääsyn omille suosikkisivustoille. Lisäksi mukana on monikosketustuki, joka tekee sivustojen zoomailusta vaivatonta.

Opera ei ole vielä hiiskunut milloin uutuusselain saapuu virallisesti ladattavaksi. Lanseeraus tapahtunee kuitenkin lähiviikkojen aikana, sillä videoiden perusteella Opera for tablets vaikuttaa jo hyvinkin valmiilta.