Videolla: Sony Ericsson Xperia Arc

Japanilaisruotsalaisen Sony Ericssonin julkaisema Xperia Arc kuului ehdottomasti CES 2011 -messujen tyylikkäimpien kosketusnäyttöpuhelinten joukkoon. Se poikkeaa kaarevalla takaosallaan markkinoiden valtavirrasta ja on ohuimmasta kohdastaan ainoastaan 8,7 millimetriä paksu. Puhelin perustuu uuteen Android 2.3 -järjestelmään.

Uutukaisen tyylikkääseen rakenteeseen ja puhelimen käyttöliittymään päästään tutustumaan lähemmin yhtiön virallisessa blogissa julkaistulla videolla. Siinä tarkastellaan laitteen molempia väriversioita sekä perehdytään pikaisesti kotinäkymään ja Sony Ericssonin Androidin päälle kasaamaan käyttöliittymään.

Tyylikkyyden ohella Xperia Arcin tärkeimpiä merkkipaaluja ovat Sony BRAVIA Mobile -tekniikalla varustettu 4,2 tuuman kosketusnäyttö, 8,1 megapikselin Sony Exmor R -kamera, yhden gigahertsin Qualcomm MSM8255 -suoritin ja Adreno 205 -grafiikkapiiri. Puhelimen odotetaan ilmestyvän kauppoihin tammi-maaliskuun aikana.

Lähde: Sony Ericsson Product Blog

7 kommenttia

 1. Ihana puhelin.

  Mietityttää vain tuo sivulta löytyvä 3.5mm… :/ Voi tulla hiukan eteen laitetta näppäillessä? Tuota on varmaan tarkoitus operoida vaakatasossa.

  1. Agreed. Taskusta poisotettaessa nappaa helposti kiinni johonkin tuollainen sivu-uloke. Olisivat pistäneet vaikka hdmi:n kanssa toistepäin.

  2. On kyllä sanottava, että upean näköinen laite etupuolelta ja sivusta. Takaosasta en niinkään tykkää.

 2. kyllä tuon kehtaa taskusta ottaa esille. Sony Ericsson on selvästi panostanut myös muotoiluun. onnistunut laite!

  t. osakkeenomistaja

 3. Vähän näyttäis lagaavan, mutta tyylikäs luuri tuo kyllä on.

  1. Samoilla linjoilla, luuri on tyylikäs, mutta se mitä näytöllä tapahtuu ei vakuuta eikä android kiinnosta muutenkaan, tosin tämä on varmaan vielä proto. Nokialaisten perus kommenttia lainaten, ”se lopullinen on sitten todella sulava”, vaikkakaan ei toi vielä kertaakaan ole paikkaansa pitänyt, saas nähdä miten sonyerkillä.

   En tosin liikoja odotuksia tämänkään suhteen asettaisi.

   Gsmarena on jo veikannut proton perusteella, että sonyerkin kamera tulee todennäköisesti viemään hopeasijan kamera kisassa n8:n jälkeen, joten kelpo kuvia pitäisi saada otettua.

   1. Joo eipä ole kun 2 vaihtoehtoa jos sitä sulavuutta painottaa: iOS ja Windows phone 7

Kommentointi on suljettu!