Swype for Symbian päivittyi ja sai suomituen

Tekstinsyöttöä kosketusnäyttöpuhelimilla nopeuttava Swype on lähellä ensimmäistä valmista julkaisuaan Symbian-alustalle. Nokia kertoo Beta Labs -blogissaan julkaisseensa Swype for Symbianista viimeisen testiversion ennen virallisen julkaisun päästämistä Ovi Store -kauppaan. Käyttäjien palaute auttaa varmistamaan, että mukaan ei pääse livahtamaan kiusallisia ohjelmointivirheitä.

Nokian mukaan paljon on muuttunut sitten viimeisen version. Sovelluksen kielitukea on laajennettu ja suorituskykyä kohennettu sekä kopio-liitä-ominaisuus on aikaisempaa nopeammin saatavilla. Yhtiö kehuu myös tuhonneensa Swypestä tukuittain bugeja. Kotimaan markkinoita ajatellen tärkeimpänä uudistuksena voidaan pitää suomituen lisäämistä. Se innostaa varmastikin useampia käyttäjiä kokeilemaan miten Swype toimii käytännössä.

Swype tukee seuraavia Nokian S60 5th Edition -puhelimia: 5800, 5230, X6, N97, N97 mini ja C6-00. Se on ladattavissa täältä.

Lähde: Nokia Beta Labs

2 kommenttia

  1. Mulla ei toimi kunnolla N8:lla. Tökkii ja jumittaa ja kaatuilee, menee koko puhelin juntturaan. Aiempi versio ilman suomitukea toimi paremmin.

Kommentointi on suljettu!