LG:n tavoitteena myydä 30 miljoonaa älypuhelinta vuonna 2011

Korealaisen LG:n tavoitteena on nostaa älypuhelinten myynti kuluvana vuonna täysin uudelle tasolle. Yhtiö on maailman kolmanneksi suurin matkaviestinvalmistaja, mutta ongelmia LG:llä on ollut erityisesti kehittyneemmissä puhelimissa, joissa se on ollut markkinoilla varsin näkymätön.

LG myi viime vuonna ainoastaan seitsemän miljoonaa älypuhelinta. Luku on erittäin vaatimaton, sillä esimerkiksi Samsung myi pelkästään Galaxy S -puhelintaan vajaassa seitsemässä kuukaudessa 10 miljoonaa kappaletta. Vuonna 2011 LG aikoo kuitenkin petrata ja pyrkii nostamaan myynnin kehittyneissä puhelimissa 30 miljoonaan laitteeseen.

Yhtiö aloitti valmistautumisen parempien tuloksien saavuttamiseksi esittelemällä markkinoille hiljattain Optimus 2X– ja Optimus Black -puhelimet. Ne edustavat Android-puhelinten kärkipäätä. Optimus 2X:ssä hyrrää tuplaydinsuoritin ja Optimus Black on maailman ohuin älypuhelin. Yhdysvalloissa nähdään lisäksi valmistajan ensimmäinen LTE-puhelin Verizon-operaattorin valikoimissa nimellä LG Revolution.

Lähde: UnwiredView

4 kommenttia

  1. Vois kiinnostaa jos olis Symbianilla. Androidilla ei ikinä!

  2. Ensialkuun. Omistan Galaxy S:n, mutta alkaa mennä maku tuosta Androidista ja jatkuvasta muistin syönnistä. Siirryin Symbianista ja Nokian leiristä Samsungin ja Androidin maailmaan, enkä voi sanoa olevani tyytyväinen. Ensin meni maku siihen, että ei saanut sitä yhdistettyä mitenkään Windows 7 koneeseen, akku ei kestä kun sen päivät tuurilla, ohjelmat käynnistelevät itsesteen.. jne. Mutta plussana on ohjelmien kirjo ja saatavuus. Mutta uutiseen; Alkaa maku mennä kun kaikilta ”entisiltä pieniltä” valmistajilta tulee saman näköisiä luureja.

    1. ”ohjelmat käynnistelevät itsesteen” Älä hyvä ihminen käytä niitä task killereitä. Ne vaan lisää akun kulutusta. Androidissa ohjelmat voivat pyöriä eri ”tasoisina” taustalla eli ne eivät aina ole kokonaan päällä, vaan esim. lepotilassa, mutta nopeasti heräteltävissä toimintaan tarpeen tullen. Kun käytät jotain task killeriä, systeemi joutuu käynnistämään ohjelmia kokonaan uusiksi nollasta, jolloin virtaa kuluu.

  3. Joo tekisivät puhelimistaan selvästi erilaisia, niinkuin esim. HTC. Eihän näitä enää erota toisistaan. Ja vain aniharva oikeasti lähtee ostamaan dualkoreprossua, vaikka netissä niistä aina nouseekin kova melu.

Kommentointi on suljettu!