Nokia käynnisti E7:n ennakkotilaukset, toimitukset käyntiin helmikuussa

Nokia käynnisti tänään odotetun E7-mallin ennakkotilaukset omassa verkkokaupassaan. Hintaa tällä Communicatorin seuraajalla on 599 euroa ja sen toimitukset pyörähtävät käyntiin helmikuussa. Puhelimen värivaihtoehdot rajoittuvat alussa mustaan ja hopeaan.

Uutukainen nousee suoraan yhtiön Symbian-malliston lippulaivaksi. Nokia E7:n tärkeimpiin ominaisuuksiin lukeutuvat nelirivinen QWERTY-näppäimistö, Bluetooth 3.0, 16 gigatavun sisäinen tallennustila, kahdeksan megapikselin kamera, USB On-the-Go -tuki ja neljän tuuman AMOLED-näyttö, joka yltää 640 x 360 pikselin tarkkuuteen sekä hyödyntää ClearBlack-teknologiaa.

Nokia E7 on suunnattu erityisesti yrityskäyttöön. Mukana on muun muassa Microsoft Exchange ActiveSync -tuki sekä hyvät turvallisuusominaisuudet, jotka mahdollistavat esimerkiksi laitteen etähallinnan.

Nokian uutuudelle on odotettavissa suurta suosiota ainakin Suomessa, sillä esimerkiksi MobiiliBlogin kyselyssä se osoittautui lukijoidemme keskuudessa selvästi suomalaisvalmistajan Symbian-malliston kiinnostavimmaksi puhelimeksi.

13 kommenttia

 1. Oivoi, edelleen huono reso ja Symbian kehissä 🙁 Tästä ei innostu muu kuin suomalainen bisnesmies.

  1. Resoluutio on riittävä joskaan ei kärkijoukko ja Nokia nyt sattuu käyttämään Symbiania, siitä on turha joka tuotteen kohdalla itkeä. Valitettavaa vain, että tämä(kin) myöhästyi lopulta pari kuukautta aiotusta (ainakin, voidaan sitä vieläkin lykätä).

 2. Ei taida E sarjan puhelimissa olla resoluutio kovin tärkeä, kun ajattelee käyttäjä ryhmää.

 3. Eikös kaikilla itseään arvostavilla liikemiehillä ole jo iPhone tai iPad+näppäimistö yhditelmä? E-Sarjalainen on kovin vanhentuneen oloinen kapistus kokouspöydässä näin vuonna 2011.

  http://tinyurl.com/6ywkgqr

  1. Ei suinkaan. Vain idiooteilla on iPhone.

 4. Symbianissa ei ole mitään vikaa, ainoa oikeasti toimiva mobiilikäyttöjärjestelmä. Apple ja Google ovat kateellisia siitä, että siinä on baseband-softaan saatu ympättyä oikeasti moniajava käyttöjärjestelmä kiinni ilman rajoituksia ja tietoturvaongelmia, jotka iOS/Androidin UNIX-verrokeista periytyvät.

  Vielä kun saavat UI:n kuntoon PR2.0 päivityksen myötä, niin loppuu ne puheet, että Nokian pitää siirtyä Androidiin ja Windows 7:aan. Symbianissa ei oikeasti ole vikaa, vaan sen Avkon-käyttöliittymässä, jota ei oltu tehty kosketusnäytöille. Kohta sekin päivittyy ja sen jälkeen ehkä muutama teknobloggaaja oppii mitä eroa on käyhttöjärjestelmällä ja käyttöliittymällä.

  1. Saisi sitten tulla se uusi käyttöliittymä. Kovasti siitä puhutaan, mutta eipä ole näkynyt eikä kuulunut. Ja koko ajan kuitenkin myös Android ja iOS menevät eteenpäin.

  2. Kuinka pitkään sitä uutta käyttöliittymää pitää oikein odottaa? Ehkäpä Symbianin ytimessä on sittenkin jotain vikaa, jos kerran käyttöliittymän uudistaminen on noin hankala prosessi?

   Kuluttajat eivät osta aikeita tai suunnitelmia, vaan he ostavat tuotteita ja palveluita, jotka ovat ostohetkellä saatavilla.

   1. ^^Tämä on kyllä niin totta, kuluttajana en ole enään kovinkaan kiinnostunut Nokian tuotteista kun parannuksia ei näy.

  3. Onko sulla nyt ihan luotettavaa tietoa päivityksistä vai arvailetko vain?

 5. Olen sitten ilmeisesit idiootti ja gay, kun omistan 2 iPhonea, HTCn android puhelimen ja muutaman nokian. Eli tämä tekee ilmeisesti sitten homon vähän jokaisesta muustakin joka käyttää noita. Ainiin ohan tuolla laatikossa toi samsung jet vielä odottamassa huoltoon pääsyä.

Kommentointi on suljettu!