Sony Ericssonin pelipuhelin videolla

Vuosia huhuttu PlayStation-puhelin valmistautuu saapumaan markkinoille. Uutukaisen virallistamisen odotetaan tapahtuvan helmikuussa Mobile World Congress -messuilla ja se nouseekin varmastikin yhdeksi tapahtuman mielenkiintoisimmiksi julkistuksiksi.

Sony Ericssonin uutuudesta on jälleen vuotanut verkkoon uusi video, jonka kautta pääsee tutustumaan laitteen rakenteeseen aikaisempaa lähemmin. Käyttöjärjestelmänä toimivaa Androidin Gingerbread-versiota videolla ei juurikaan tarkastella, mutta mukana vaikuttaisi joka tapauksessa olevan Sony Ericssonin oman käyttöliittymän uusin painos, joka esiteltiin Xperia Arcin yhteydessä.

Pelipuhelimen nimeksi huhutaan muodostuvan Sony Ericsson Xperia Play. Ominaisuuksiin kuulunevat gigahertsin Snapdragon QSD8255 -suoritin, Adreno 205 -grafiikkapiiri, 512 MB:tä RAM-muistia, microSD-muistikorttipaikka, viiden megapikselin kamera, LED-salama, 720p-videokuvaus ja neljän tuuman kosketusnäyttö.

Lähde: DailyMobile

3 kommenttia

 1. Jännä nähdä miten tämä menestyy. N-Gagen aikaan Nokia oli käytännössä ainoa firma joka puhelimia teki, eivätkä he saaneet tätä konseptia menestymään.

  Mitä pelejä tällä on tarkoitus pystyä pelaamaan? Toivon ettei vain Android Marketin pelejä? 😀

  1. Periaatteessahan tälle voi tulla mitä pelejä vaan. 🙂 Todennäköisesti tulee olemaan jokin SE:n oma Playstation-sovellus, jonka kautta niitä voi ostaa. Ja jotenkin varmaan on sosiaalisia ominaisuuksiakin tuotu.

   Ja mitä Androidin peleihin tulee, niin koko ajanhan tulee parempia pelejä Android Marketiin. Se on alue, jossa Android tulee iOS:n jäljessä, mutta joka kehittyy koko ajan. Jotenkin en usko, että Google suostuu tässäkään asiassa jäämään Applen (ja WP7:n!) jalkoihin.

   1. Minusta tuntuu vaan, että tällä on pyörittävä vähintään PSP:n pelivalikoima, tai muuten ei ole järkeä ostaa tätä laitetta. Android Marketin peleistä suurin osa taitaa olla kosketusnäyttöpelejä (?) joten niissäkin menisi nämä puhelimesta löytyvät kontrollit hukkaan. SE:n oma peliportaali vaatisi varmaan luottokorttitiedot, ja olettaisin että kohderyhmä ei välttämättä ole luottokorttia vinguttavaa tyyppiä?

    En ole ihan vielä hiffannut tämän laitteen idistä.

Kommentointi on suljettu!