Samsung päivitti Galaxy S:n Android 2.2.1 -versioon

Samsung Galaxy S -luurin omistajille on tarjolla uusi ohjelmistopäivitys. Se päivittää Googlen mobiilialustan tuoreempaan Android 2.2.1 -versioon ja korjaa useita bugeja, joita Samsungin suosikkimalliin jäi FroYo-päivityksen jäljiltä. Päivitys on haettavissa puhelimeen Windows-tietokoneelle asennettavalla Samsung Kies -sovelluksella, joka on ladattavissa täältä.

Päivitys on saanut ensimmäisiltä käyttäjiltä pääsääntöisesti positiivisen vastaanoton. Puhelimen käyttönopeuden kerrotaan parantuneen selkeästi, joka lämmittää varmastikin Galaxy S:n hidastelun kanssa painiskelevia käyttäjiä. Raporttien mukaan mukana on myös tuki verkon kautta ladattaville OTA-päivityksille, jonka myötä mahdollisten tulevien ohjelmistojen asentaminen onnistuu ilman tietokonetta.

Seuraavana käyttäjät jäävät jännittämään Android 2.3 -päivityksen kohtaloa. Samsung ei ole vielä kertonut virallisesti onko sen aikeissa tuoda Gingerbread Galaxy S -puhelimelleen.

Lähde: Samsung Hub

24 kommenttia

 1. Siis mitä vedettiinkö taas ?? Syksyllä kun tuli tää froyo 2.2 joka myös vedettiin heti pois tullakseen takaisin jonkun ajan päästä.

 2. Vedettiin pois? Minkä takia? Vaikka kaikki niin sitä kehuu….

 3. Koska vedettiin pois? Missä juttua aiheesta?

 4. Ei ole vedetty pois. Itse ainakin sain päivitettyä Galaxy S:n tänään. Ilmeisesti päivitystä ei ole vielä julkaistu kaikille varianteille.

 5. Ilmoittaako kies 2.0 automaattisesti uudesta päivityksestä?

 6. Juu ei näytä oma Kies ainakaan yhtään mitään. Muutenkin niin ihme temppuja tekee tuo 2.0 että en tiedä mikä lapsi tän ruokapalkalla on vääntäny. Enivei, kovasti väittää että uusin firmis on sisässä vaikka viimeks päivitin kyllä kun froyo tuli.

 7. Ei näy, ei. Onkohan tää mahdollisesti vedetty taas takaisin, kuten kävi Froyo:lle?

 8. Ei näy täälläkään, vaikka puhelimen product code on NEE ja puhelin on täysin räpeltämätön…

 9. Onko kellään varmaa tietoa tämän päivityksen kohtalosta, kun sitä ei vieläkään näy kies:sä?

 10. Kies 1.5.3.10103_102 ja Kies Registry Patcher v.1.7.0.0

  Ensin read registry ja sitten–>
  Enable Spoof ”True” ja valitsee Spoof product Code ”NEE”–>
  Write Registry

  Käynnistä uudelleen KIES ja asenna päivitys.

   1. Niin ja voisko tuon selittään vielä niin että sellainenkin joka ei oikeen mitään mistään tajua niin osais tehdä tuon..? =)

    KIIIITOOOOS!!!

 11. Kaikki nykimiset ja jämähtelyt on tuon päivityksen jälkeen tiessään, ihan mahtavaa.

 12. Onko registery patch ainut keino saada tuo päivitys?

 13. Saako puhelin olla rootattu ja lagfix asenneltuna että se tunnistuu registery patcher kikan jälkeen?

  1. Käsittääkseni lagfixit kannattaa ainakin poistaa ennen päivitystä.

 14. Yritin n3 tuntia ladata kies ohjelmaa jotta sai ladattua uusimman ohjelmiston s galaxyyn,joka prkleen paikasta lataus keskeytyy ja herjaa ettei voi avata jne jne… No luuri lähtee huoltoon päivitykseen niin saa ne tapella… Minkä takia samsungilla kaikki ohjelmistot pitää ite etsiä ja hakea?? Nokialla tuloo kaikki mukana joko levynä tai luurin sisällä…

 15. 2.2.1 on nyt taas jaossa. Ainakin oma NEE-versio tunnisti ja päivitti.

Kommentointi on suljettu!