Androidin tuleva musiikkisoitin videokatsauksessa

Viime vuoden lopulla verkkoon levisi utuinen video, jossa esiteltiin pikaisesti Android-mobiilialustan musiikkisoittimen uutta versiota. Tuolloin kävi ilmi, että luvassa on visuaalisesti täysin uudistunut sovellus, jonka käyttöliittymään on otettu vaikutteita galleriasovelluksesta.

Uudistuneen musiikkisoittimen toimintaan on nyt tarjolla laajempi ja aikaisempaa selkeämpi katsaus. Videopalvelu YouTubeen ladatulla pätkällä keskitytään tarkastelemaan käyttöliittymämuutoksia, joita edelliseen versioon nähden on paljon. Käytännössä kyseessä on kokonaan uusittu sovellus, joka saa Androidin musiikkisoittimen näyttämään huomattavasti modernimmalta.

Musiikkisoitin on ladattavissa myös omaan puhelimeen. Ohjeita testiversion asenteluun löytyy DailyMobilesta ja XDA:sta.

5 kommenttia

  1. Puhelimessa itsessään näyttäs oleva windows -logo…

    1. Jep. Näyttää pyörivän HTC HD2 -puhelimessa tuo. HD2:n on saanut Androidin asennettua jo pitkän aikaa, ei siis ole mikään huijjausvideo.

  2. Aika he*vetin ärsyttävä tämä ”ää öö kröhm ää öö” selostaja tällä videoklipillä…

  3. Mutta mitä ovat mieltä meidän Android-käyttäjät? Onko tämä parannus entiseen?

    Itselle Android tuo aina mieleen lähinnä vanhat Windows ohjelmat, esim. nuo CD kiekon kuvat muistuttavat aina onnettomasta Media Playerista ja haljut gradientit taustalla tuovat mieleen kun itse rupesi opettelemaan Paint Shoppia teininä 😀 Gradient oli silloin keskeinen osa designiä. Nojoo, mutta kyllähän tuo toimii ei siinä!

Kommentointi on suljettu!