Samsung Star II (S5260): edullinen kosketusnäyttöluuri WiFi:llä ja Bluetooth 3.0:lla

Matkapuhelinvalmistaja Samsung on esitellyt huippusuositulle Star-mallilleen seuraajan. Puhelin kantaa loogisesti nimeä Star II, mutta tunnetaan myös mallimerkinnällä S5260. Uutuus saapuu Eurooppaan helmikuussa.

Uutukainen jatkaa muotoilullisesti edeltäjänsä linjalla ja on saatavilla sekä mustana että valkoisena. Etupuolelta löytyy kolmen tuuman kosketusnäyttö, joka kykenee 240 x 400 pikselin tarkkuuteen. Takana on 3,2 megapikselin kamera.

Puhelimesta ei löydy 3G-yhteyksiä, mutta tarjolla on kuitenkin WiFi b/g/n ja Bluetooth 3.0. Ominaisuuksiin lukeutuvat myös microSD-muistikorttipaikka, DNSe-tuki ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

Ohjelmistopuolelta löytyy älypuhelimista tuttu TouchWiz 3.0 -käyttöliittymä. Se integroi sosiaaliset palvelut osaksi osoitekirjaa sekä sisältää esiasennetut Twitter– ja Facebook-sovellukset. Mukana on lisäksi pikaviestin, joka tukee Facebook-, Yahoo Messenger-, GTalk– ja AIM-palveluita. Kirjoittamista nopeuttamassa on T9 Trace, joka on korealaisvalmistajan vastine Swypelle.

Lähde: GSMArena

3 kommenttia

 1. Kovin pieneltä näyttää tuo näyttö kun on niin paljon näytön reunoilla tyhjää. Mutta halpis on halpis on halpis.

  1. Ja sitten vielä tuo mallimerkintä: S5260. Miten jollakin valmistajalla voi olla tuollaisia epämääräisiä numerosarjoja. Eihän niistä saa kukaan selvää.

   Anteeksi, oli ihan pakko 😉

   Mutta eikös tuo speksilistan mukaan näytä ihan ok vehkeeltä. Mutta ulkomuotoa kun katselee, niin panee miettimään, onko noilla joku vakiosapluuna, jonka mukaan kaikki mallit tehdään?

   1. Samsungilla sentään on käsittääkseni kaikille malleille joku oikeakin nimi, jota käytetään markkinoinnissa. Esim. tämähän on Star II.

Kommentointi on suljettu!