NVIDIA Tegra Zone valikoi parhaat ohjelmat ja pelit tehokkaille Android-puhelimille

Siruvalmistaja NVIDIA tuo Android-puhelimille Tegra Zone -sovelluksen. Se on suunnattu tuleville huippupuhelimille, jotka hyödyntävät yhtiön tehokasta Tegra 2 -piirisarjaa. Sovellus valikoi käyttäjille parhaat ohjelmat ja pelit, joilla päästään nauttimaan NVIDIA:n piirin tarjoamasta tehosta.

Tegra Zone tarjoaa käyttäjille tarkkoja kuvakaappauksia sekä HD-tason videotrailereita listauksessa mukana olevista nimikkeistä. Tarjolla on myös paljon ylimääräistä materiaalia kuten arvosteluita ja pelitilanteista kuvattuja videoita. Lataukset hoidetaan tutusti Android Marketista.

Sovellus tulee saataville ensimmäisten Tegra 2 -puhelinten rynniessä markkinoille. Piirisarjaan perustuvia luureja ovat esitelleet ainakin LG ja Motorola, joiden mallit kantavat nimiä Optimus 2X ja Atrix 4G.

Lähde: GSMArena

3 kommenttia

  1. Tämä on kyllä tavallaan jännä trendi. Nykyään vähän jokaisella pitää olla oma ohjelmistokauppa tai vähintään ohjelmistokatalogi. Esim. Amazon puuhaa omaa ohjelmistokauppaa, eri puhelinvalmistajilla on omia (esim. Samsung Apps, HTC Hub), monilla operaattoreilla taitaa olla kauppoja…

    Eikös WP7:ssakin ole mahdollista esim. puhelinvalmistajalla värkätä joku oma ”osio”, jossa voi jakaa sisältöä?

  2. Android-alustan fragmentointuminen on iso puheenaihe netissä, alusta ei pysy yhtenäisenä kun laitteet kehittyvät niin kovaan tahtiin ja jokaisella valmistajalla on omat käyttöliittymät ja ominaisuudet. Hyvä esimerkki tästä on Angry Birds -pelin ongelmat esim. HTC Herolla. Mahtaa harmittaa jos ostaa nyt ’top of the line’ mallin kun ½ vuoden päästä kehitetyty sovellukset tökkii..

    Nvidia Zonen tyyliset sovellukset kyllä auttavat hetken huippupuhelimia mutta jättävät hieman vanhemman mallin omistajat nuolemaan näppejään..

    1. Huomenta. Komppaan Makea. Mun mielestä huolestuttava trendi Androidin kannalta. Jos joku muistaa keskustelua 5v takaperin, niin yksi (ei ainoa) Symbianin dissaamiseen oli juurikin toi versiohelvetti. Tähän(kään) ei reagoitu, jolloin kehittäjät siirtyivät sinne missä on helpompaa/nopeampaa.

Kommentointi on suljettu!