Sony Ericsson Vivazin seuraajassa hittiainesta?

Venäläinen matkaviestimiin keskittyvä Mobile-Review-verkkosivusto on julkaissut ennakkokatsauksen Sony Ericssonin tulevaan Android 2.3 -puhelimeen, joka tunnetaan tässä vaiheessa nimillä MT15i ja Halon. Kauppoihin saapuessaan laite saattaisi kantaa nimeä Xperia Duo tai Xperia Neo, huomioiden valmistajan viimeisimmät tavaramerkkirekisteröinnit.

Uutuutta voidaan pitää Vivaz-mallin seuraajana, vaikka edeltäjästä ei muotokielen lisäksi oikeastaan muuta ole mukaan tarttunutkaan. Uutuus luottaa Symbianin sijaan Androidiin ja on saanut merkittävästi lisää laskentatehoa. Kosketusnäytön kerrotaan olevan 3,2 ja neljän tuuman välillä sekä yltävän tuttuun 854 x 480 pikselin tarkkuuteen. Puhelimesta löytyy lisäksi yhden gigahertsin suoritin, Adreno 205 -grafiikkapiiri, 512 MB:tä RAM-muistia, WiFi, Bluetooth, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, HDMI-portti sekä DivX- ja XviD-tuet.

Venäläissivusto luonnehtii Sony Ericssonin tulevaa uutuutta onnistuneeksi paketiksi. Sillä uskotaan hyvinkin olevan mahdollisuuksia nousta myyntimenestykseksi keskihintaisten Android-puhelinten joukossa näyttävän muotoilunsa ansiosta. Mobile-Review:n mukaan laite tulee myyntiin keväällä ja sen hinta asettuu 320 ja 350 euron välimaastoon.