MobiiliBlogin videolla: yleiskatsaus Samsung Omnia 7:ään

Totesimme MobiiliBlogissa tammikuun alussa käsitellessämme HTC 7 Trophyä Windows Phone 7:n mielenkiintoiseksi, nopeaksi ja erittäin vakaaksi mobiilialustaksi. Nyt on aika tehdä videokatsaus toiseen alustaa pyörittävään puhelimeen, joka tulee korealaisen Samsungin suunnalta ja on nimeltään Omnia 7.

Teknisesti Samsung Omnia 7:n vahvuuksiin Windows Phone 7 -maailmassa kuuluu ehdottomasti sen neljän tuuman Super AMOLED -näyttö, jonka syvänä toistuva musta sekä laajat katselukulmat tuovat hyvin oikeuksiinsa Microsoftin mobiilialustan tumman oletusteeman. Puhelimen muita ominaisuuksia ovat HSDPA, HSUPA, Bluetooth 2.1, WiFi b/g/n, A-GPS, FM-radio, viiden megapikselin kamera, 720p-videokuvaus ja kahdeksan gigatavun sisäinen tallennustila.

Rakenteeltaan laite on jämäkkä ja Omina 7:n voikin hyvin todeta olevan toiselta planeetalta, jos sitä verrataan muoviseen Galaxy S:ään. Kooltaan Samsung Omnia 7:n on 122,4 x 64,2 x 10,9 millimetriä ja se painaa 138 grammaa.

6 kommenttia

  1. Kiitoksia katsauksesta. Mielestäni kaikista kiinnostavin windows luuri.

  2. Itselläni kun ei ole tuollaista näytöltä kosketeltavaa luuria, niin olisikin mukava jos joskus sopivasta kuvakulmasta näyttäisitte videolta, millaiselta luurin näytön pinta näyttää, kun sormin näyttöä on käsitelty. Sanotaan nyt vaikka parin päivän lasipinnan koskettelun jälkeen.

    Kaiketi luurin pakkauksen mukana toimitetaan ”rätti”, jolla on hyvä silloin tällöin pyyhkäistä lasin pinta puhtaaksi sormieritteistä. Vai onko nämä nykynäyttöjen pinnat sellaisia, että eivät kerää lasinpintaansa ajan kanssa likapinttymiä.

    1. Totta kai näyttö likaantuu käytössä, mutta suurimmassa osassa kosketusnäyttöpuhelimista näyttö on käsitelty niin, että pinta on oleofobinen, eli hylkii rasvaa eikä möhnät oikeastaan näykään niin herkästi. Ja helpottaa myös putsausta.

  3. Aika möhkäle, Galaxy S näytti sirolta verrattuna Omniaan vaikka puhelimissa sama näyttö..

  4. Täytyy sanoa että ei tuohon yksi-skrollattava näyttö formaattiin paljoa softaa mahdu niin että käytettävyys säilysi. Sama koskee tuota ”aakkoslistaa”.

  5. Toivottavasti parantavat Samsung Galaxy S:n rakennetta seuraavaan malliin.

Kommentointi on suljettu!